Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Liene

0

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1971 skatījumi

Ko darīt?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Viena man persona no ģimenes paņēma vairākus kredītus uz mana vārda, par dažiem es zinu, pati pašlaik nekur nestrādāju un attdot nevaru un pie tam viņa jau vesalu mēnesi kavē kredītu maksājumus un izskatās, ka atdot netaisās, kaut gan saka, ka atdos, ko man darīt?

Pirms 11 gadiem

Kopumā parāds ir 765.44

Liene, pirms 11 gadiem

LAIKAM VIENĪGAIS, KAS ATLIEK JĀIET KĀRTIES.

Liene, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Uz kādas personas vārda kredītus bez šīs personas personīgā paraksta, pases kopijas un klātbūtnes paņemt nemaz nav iespējams, tā ka neko darīt nevar, ja paņēmāt kredītu kāda cita vietā, tad tā nu ir jūsu dzīves kļūda un par savām kļūdām ir jāmaksā. Kredītus un visus soda procentus nāksies jums atdot pašai, būs mācība uz visu mūžu, sabojāta kredītvēsture un attiecības ar ģimeni. Ne velti latviešu tautas paruna māca: Ja vēlies pazaudēt draugu, aizdod naudu!

pirms 11 gadiem  

Liene, pirms 11 gadiem :

ja ņam piemēram vivus.lv vai sms kredit pase nav vajadzīga. Un viņai mājās viss tas bija pieejams.

Liene, pirms 11 gadiem :

bet man nav ko maksāt, es nestrādāju. Man vispār nav ienākumu.

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

Tu vēlies teikt, ka gan tavas internetbankas parole, gan lietotājvārds, gan kodu karte tam cilvēkam bija pieejama?

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Toties ir vajadzīgs pieeja internetbankai, un saskaņā ar līgumu,kuru jūs noslēdzat ar banku, jums ir pienākums nekavējoties informēt banku par karšu nozaudēšanu vai kādiem aizdomīgiem darījumiem jūsu kontā.Tāpat arī glabāt visas paroles un kodu kartes tā, lai tās nebūtu pieejamas citiem cilvēkiem. Ja jūs to nedarījāt, par ko ir maz šaubu, ka tas tā bija, drīzāk bijāt informēta un kredītus noformējāt pati, kā vārdā tam nav nekādas nozīmes,ja uz līguma stāv jūsu vārds un izmantots tiek jūsu konts.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Un darīt jūs varat tikai vienu: atmaksāt visus koredītus, vislabāk un lētāk, ja to darīsiet brīvprātīgi, ja nē, piespiedīs to izdarīt ar tiesas spriedumu tiesas izpildītājs, izvairīties no atmaksas tāpat neizdosies, neko nemainīs arī tas, ja aizlaidīsieties uz ārzemēm, atradīs un piedzīs tāpat.

Liene, pirms 11 gadiem :

lieta tāda, ka man inertnbankas kartes es glabāju mājās un tas paziņa var viegli tik klāt, jo dažreiz padzīvojas pie mums. Ko darīt, ja man nav naudas?

Liene, pirms 11 gadiem :

TU JAU SAKI LAI ATMAKSĀJU KRED;ĪTUS, BET MAN NAV NE DARBA, NE NAUDAS, NE ĪPAŠUMU, MAN NAV NEKĀ, KĀ VIŅI VAR PIESPIEST MAKSĀT, JA NAV KO MAKSĀT.

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

Bija persona no ģimenes, tagad jau paziņa.

Vajadzēja kārtīgāk scenāriju izdomāt. :D

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Nāksies maksāt, kad būs nauda, darbs un īpašums, pie tam tad jau piespiedu kārtā, tiesu izpildītājam vienkārši norakstot lielāko daļu nopelnītās naudas no jūsu konta, tiklīdz atvērsiet kādu kontu, un ieskaitīsiet naudu, tā jums tiks apķīlāta, tiklīdz nopirksiet kādu īpašumu, tas var tikt aprakstīts un pārdots izsolē, vai tad visu mūžu plānojat bomžoties, nekur nestrādāt un dzīvot bez naudas? Ja tagad ir 765 lati, tad pēc gada būs jau 1500 lati + vēl tiesu izpildītāja izmaksas, tiesas izdevumi.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Ja atstāsiet parādu uz vēlāku laiku, tad pēc tam nožēlosiet, jo mūsdienās praktiski visi uzņēmumi algu izmaksā uz kontu, būsiet nepatīkami pārsteigta, kad ieraudzīsiet cerēto 140 latu vietā, 60 latus, jo pārējo naudu tiesu izpildītājs būs norakstījis no konta parādu dzēšanai, un tā varēsiet gadu strādāt nevis par minimālo algu, bet par 60 latiem mēnesī...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
Laba ģimenīte Tev. Sanāk ka viņiem ir pieeja tavai internetbankai un vēl visiem citiem taviem datiem.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Ko darīt? - nākamreiz vismaz uz tā paša vai ļoti līdzīga grābekļa nekāpt.

Ģimenei jau parasti saimniecība kopīga un ja tā patiešām ir "persona no ģimenes", no kopējā budžeta vien būs jāatdod.
Tikpat labi jau "tas paziņa" varēja pievākt arī visu naudu, pārdot mantas, ...
Summa patiešām ir salīdzinoši neliela un to atdot ir reāli. Ja ir problēmas, pēc iespējas ātrāk jāvienojas ar kredītdevēju par atmaksas grafiku, lai soda procenti neaug.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja nav naudas, ne īpašuma, ne darba, tad "īpaši" uztraukties nav vērts, jo piedzīt tāpat nav ko un, ja kavēts tikai mēnesis, tad tik ātri neviens no kredītpiedzinējiem pie tevis nerādīsies.
Par savstarpējām attiecībām un drošību - bez bankas kodu kartes ir jāzin arī parole, un jābūt pieejai tavai kredītkartei, lai naudu izterētu... vispār jau izklausās pēc vidējām neticamām pasaciņām...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kārties jau nu nevajag. Godīgs cilvēks no sākuma nokārto saistības. Kad sveša naudiņa būs atdota, tad droši drīksti arī pakārties.

pirms 11 gadiem  

Liene, pirms 11 gadiem :

bet man jau nav ko attdot. esmu galīgais nabags.

Liene, pirms 11 gadiem :

neviens jau man nepalīdzes. :(

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

Nu nepalīdzēs gan, diemžēl. Es saprotu tavu sāpi, bet, ja nauda ir paņemta uz tavu vārdu (kaut vai tikai uz papīriem), jāatdod šā vai tā būs tev.

Bet, kamēr procentu summa nav uzkāpusi vēl vairāk, pastrādā kaut vai kaut kādā Super Netto par kasieri. Ar to algu 4 mēnešu laikā varēsi to naudu atdot.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.