Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aigars ......

+10

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1138 skatījumi

Parādu piedzinēju kļūda vai valsts stulbums?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Vai parādu piedzinējs drīkst mēģināt mani iesūdzēt tiesā par parādu, kam man jau ir bijusi tiesa? Lieta tād, ka dižķibeles laikā radās problēmas ar patēriņa kredītu. Parāds (ap 200ls bija palicis) pēc tiesas uzauga līdz 800ls un samierinājos un palēnām cik varēju maksāju. bet tagad kaut kāda parādi piedziņas fima par to pašu parādu prasa man pāri par 1600Ls un draud iesūdzēt tiesā. Vaitad var par vienu parādu pēc tiesas vēlreiz iesūdzēt tiesā?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
Aigar, izlasi par savām tiesībām pret parādu piedzinējiem, varēsi daudz drošāk aizstāvēt savas tiesības. http://www.atrsaizdevums.lv/ierobezos-paradu-piedzineju-patvalu Informēts cilvēks ir spēcīgs cilvēks, bieži vien, parādu piedzinēji atklāti blefo, bet ir, kas notic.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Izsaku līdzjūtību. Par patēriņa kredītiem un vispār parādu piedzinējiem dzirdēti visādi brīnumi. Par 5 ls cilvēku var pataisīt pilnīgi pliku,jo mūsu valstī nav nekādas aizsardzības pret bankām un parādu pieedzinējiem,lai cik tas ir netaisnīgi. Tagad jau par vēlu teikt,ka nevajadzēja sapīties.Tāpēc jau tos patēriņa kredītus tik viegli dod,lai pēc tam paņemtu 10 un 100kārtīgi.

pirms 11 gadiem  

Aigars ......, pirms 11 gadiem :

Nu nekas...parāds ir parāds. Bet par tiem jaunajiem piedzinējiem ir tā, ka esmu noskaidrojis, ka viņiem nav nekādu juridisku tiesību manvispār ko prasīt. Pašlaik ir nolemts sūdzēt viņus tiesā par šo viņu izspiešanu...tad jau redzēs kā tas karuselis beigsies :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Izskatās ka var jo kā pats raksti kā varu tā maksāju, no kā es saprotu ka neievērojot maksājumu grafiku un tas jau atkal ir līguma pārkāpums....

pirms 11 gadiem  

Aigars ......, pirms 11 gadiem :

Man ir tiesu izpildītājs, kas bloķējis kontu un no turienes ienākošos līdzekļus pārvirza parādu dzēšanai..nekādsgrafiks nav...Un tad jau sanāk, ka par vienu slepkavību ar tad var kādas desmit reizes notiesāt? un 200Ls izauga līdz 800ls pēc tiesas, tā ka nav gluži pāris simti. Tik tagad man jau prasa vēlvairāk....

Niks, pirms 11 gadiem :

Var arī vairākas reizes, ja ļaunprātīgi nepilda iepriekšējās tiesas spriedumu.

Aigars ......, pirms 11 gadiem :

Un kur tad paliek tas, ka pēc tiesas summanedrīkst augt, jo tiesas spriedums ir konkrēti vienai summai un nav tiesas lēmumā nekādi procenti par kavēšanos? Pie tam nav tā ka es izvairos un nemaksāju..maksāts tiek..tik ne jau simti mēnesī...

Niks, pirms 11 gadiem :

Es tak rakstīju - tiesājies, ja domā ka tev taisnība, bet domāju ka nākamreiz jau būs vairāki tūkstoši

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Ja esi visu nomaksājis un tev taisnība, lai ne tikai draud, bet sūdz arī.

200 latu jau nu gan nav tā summa, kuru vajadzētu tik ilgi nemaksāt

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.