Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1090 skatījumi

Vai parādu piedzinēji ir tiesīgi atņemt vēl nenomaksātu mazcenas datoru ar privātiem failiem - fotogrāfijām, dokumentiem, paroļu menedžeri?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Parādā par Mazcenas datoru gan neesam, tikai vairākiem "ātrajiem kredītiem".

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
Gundega, parādu piedzinēji neko vispār nevar atņemt bez tiesas sprieduma. Pavisam nesen tika pieņemts jauns parādu ārpustiesas atgūšanas likums, kas būtiski paaugstina parādnieku tiesības. Ja tev tas ir aktuāli, izlasi http://www.atrsaizdevums.lv/ierobezos-paradu-piedzineju-patvalu/
nākamreiz, kad zvanīs parādu piedzinēji varēsi viņiem kārtīgi sadot iekšā.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Sūti ratā parāda piedzinējus. Kaut ko atņemt var tikai tiesu izpildītaji pēc nelabvēlīga tiesu sprieduma. Kur prāts ņemt tros kredītus, plus vēl datoru, ja ēst nav ko. Ārprāts ko reklāma dara ar cilvēku prātiem, vispirms spēļmantiņas, tad iztika, bet vajadzētu taču būt otrādi.

pirms 11 gadiem  

Gundega Leja ex Mažaika , pirms 11 gadiem :

Ēst jau ir ko - pa laikam. Datoram tak kredīts netika ņemts - iedevu latu - atveda, tagad pieņemama summa jāmaksā ik mēnesi un viss. Kredītos iekritām rēķinu dēļ. Ja Latvenergo veči klabina plaķenes pie sadales skapja, lai atslēgtu elektroenerģiju, atlika vien ņemt kredītu. Piekrītu - par reklāmām. "Pirmais kredīts - bez maksas, Ņem šodien - maksā rīt!", u.t.t. Uz zemapziņu iedarbojas pamatīgi. Bet dators ir darbarīks vīram, no kura nāk ģimenes ienākumu "lauvas tiesa". Elektrība un nets 1. vietā

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.