Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 12

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1976 skatījumi

 

Atbildes (12)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Juris

+340

 
Ja nav oficiāli ienākumi, bet tomēr ir reāli ienākumi, tad aizņemties nevajadzētu būt problēmām. Pats svarīgākais ir, lai naudas plūsma atspoguļotos tavā kontā vai arī otra alternatīva - noliec uz galda čemodānu ar naudu. Baņķieri ir parasti cilvēki, bet mazie bankas darbinieki ir bailīgi. Šaubu gadījumā viņi tevi noraidīs, bet vari prasīt sarunu ar filiāles menedžeri, tie parasti ir drosmīgāki. Daudz vienkāršākas, bet dārgākas alternatīvas ir šeit - http://www.atraiskredits.com/paterina-krediti. Jebkurā gadījumā, ja tev ir iespēja ieķīlāt māju, tad jebkura banka būs atsaucīgāka, bet vai tas ir prāta darbs?

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
Te uzreiz rodas jautājums, cik lielu kredītu Tev vajag un, kādēļ uzreiz vēlies kaut ko ieķīlāt. Ja vajag līdz 1000 Ls varbūt pat 1500 Ls vari saņemt naudu bez ķīlas dažās minūtēs, bet procentu likmes būs augstas. Tradicionāli zemāki procenti ir komercbankās, bet tur saņemt kredītu bez darba vietas un bez ķīlas ir prakstiski nereāli. Trešais variants ir ieķīlāt auto (uz papīra), t.i. tu joprojām vari ar to turpināt braukt, bet ir jāmaksā procenti kreditoram. Kad parāds atmaksāts, nodrošinājuma pilnvara no auto tiek noņemta un esi brīva no visām saistībām. Vispār nezinot tavu situāciju ir grūti pateikt, kurš risinājums labāks. Iespējams, ka vienkāršāk ir visus variantus salīdzināt pašai iekš http://www.atrsaizdevums.lv/ilgtermina-aizdevumi

pirms 11 gadiem  

Linda Bauce, pirms 11 gadiem :

Kredīts būtu 5000 ls ķīla māja.Šajos ātrajos kredītos ir nenormāli %..

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ievērtē - http://kredit.lv/atrie-krediti Tur ir intenreta aizdevēji, bet viņi parasti grib pārbaudīt ienākumus. Ja neredz kontā, skatās VID, VSAA vai prasa konta izrakstu.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Matīss Šēfers

+2130

 
Nav obligāti arī vajadzīga ķīla. Šeit patēriņa kredīti bez ķīlas - http://www.atrie.lv/krediti/paterina

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Visas bankas izsniedz kredītus pret ķīlu, par ķīlu der automašīnas, dzīvokļi, ēkas un citi nekustamie īpašumi, ienākumiem gan ir jābūt, un/vai arī ir nepieciešams galvotājs ar labu kredītvēsturi un ar regulāriem un oficiāliem ienākumiem. Bez ienākumu pārbaudes aizdevumus pret ķīlu izsniedz tikai lombardi.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elastīgāki ir interneta aizdevēji - htp://kredit.lv/atrie-krediti/ bet lētāki aizdevumi parasti ir bankā. Izvēlies, kas vairāk vajadzīgs. Diez vai bez ienākumu pārbaudes kāds kaut ko dos, kur garantija, ka varēsi atmaksāt ?

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Var pamēģināt izmantot Mogo pakalpojumus, viņiem ir labs kredīts pret auto ķīlu - http://bezprocentukrediti.lv/ilgtermina/pret-auto-kilu

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris

+82

 
Šis ir tik pat kā bankā - https://www.vivus.lv/ tikai vienkāršāka kredīta saņemšana! Varbūt procenti ir lielāki kā bankā, toties ātrāk un ērtāk.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Nav ienākumu vai nav oficiālu? Ja nav oficiālu vienmēr jau pastāv iespēja legalizēties.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris

+1360

 
Ja vien ķīla nav zelts, diez vai bankas gribēs nodarboties ar ķīlu pārdošanu. Turklāt agrāk bija kautkāds likums, ka bankas drīkstēja dot kredītus tikai pret VID izziņu par ienākumiem. Bet izklausās, ka lombards der.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.