Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Neviens likums vai kabineta noteikumi nenosaka to, ka kredītiestādēm būtu pienākums komunicēt un sniegt datus saviem klientiem elektroniskā formātā. Kredīta līgums un atmaksas grafiks ir pietiekami svarīgi dokumenti, lai tos saņemtu klātienē pret personas parakstu, lai pēc tam nevarētu sūdzēties tiesā, ka nekādu līgumu nav saņēmuši un par atmaksas termiņu neko nav zinājuši. Tās kredītiestādes, kas ar saviem klientiem komunicē elektroniskā formātā dara to pēc savas iniciatīvas un pēc saviem ieskatiem drošā apmērā.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Inesis

+271

 
Ir gan absurds, tapēc vienmēr pats apskatos un iesaku arī citiem izmantot ātro kredītu salīdzinātājus, kā piemēram http://cred24.lv/atrie-krediti-interneta/ , tur atradīsi izdevīgākos un galvenais Populārākos kredītu piedāvājumus. Uzsveru uz populārākajiem, jo tie jau nu noteikti tev spēs atsūtīt nepieciešamos dokumentus elekrtroniski, kā arī paziņot uz tlefonu, ja būsi ko piemirsis.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris

+340

 
Ja runa ir par ātrajiem kredītiem, tad viņu pienākums ir norādīt visas izmaksas pirms līguma noslēgšanas. Ja tas netiek darīts, piezvani uz Patērētāju tiesību un aizsardzības centru vai labāk uzraksti rakstisku sūdzību un firma saņems sodu. Savāks daudz sodus un zaudēs licenci.
Ja runa ir par patēriņa kredītiem, tad situācija ir līdzīga. Ja kreditors liekas apšaubāms izvēlies citu, alternatīvas ir ļoti daudzas. Ieskaties http://www.atraiskredits.com . Pārējiem kredītiem, tādiem kā hipotekārie kredīti vai līzingi tiešām nav jānorāda šīs likmes elektroniski, bet pirms līguma noslēgšanas tev jebkurā gadījumā ir jābūt tiesībām ar tām iepazīties. Ja tas tā nav, tad tiek pārkāpta LR likumdošana.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ParKreditiem

+160

 
Izņemot ātros kredītus, nav zināms neviens kredīta aizdevējs, kas iepriekš sūtītu uz e-pastu atmaksas grafiku. Ja aizdevējs piedāvā savu pakalpojumu internetā, tad visticamāk aizdevēja mājas lapā iespējams iepazīties ar aizdevuma līguma nosacījumiem un iespējams aprēķināt ikmēneša maksājumu, izmantojot kredīta kalkulatoru.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.