Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+21

 
  • 8

    Atbildes

  • 1 balss
  • 4433 skatījumi

vai es varētu dabūt kredītu ja man ir sabojāta kredītvēsture?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

man ir sabojāta kredītvēsture,jo labajos laikos šo un to penēmu kredītā,esmu šo un to atdevis,bet par cik darba nebija,vairāk neko atdot nevarēju,pat ir tā ka bijusī sieva mani iesūdzēja uz alimentiem kurus loģiski ka nespēju maksāt.Vai man ir kaut kāda iespēja dabut šobrīd kredītu? Es tagad strādāju ,bet nu nepietiek ar to!!!?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Nauris

+744

 
Protams, ka var dabūt, internets pilns ar dažādiem ralkstiem par to, kā piemēram http://cred24.lv blogā ir raksts par kredītiem ar negatīvu kredīvēsturi, kur skaidri un gaiši teikts, ka neskatoties uz savu "tumšo" pagātni - 15 minūšu laikā vari aiņemties pie:
# Open Credit
# Credit24
# SMS Credit

Šobrīd kreditori, protams, ir palikuši piesardzīgāki nekā pirms gada vai diviem, bet tagad ir arī lielāka izvēle starp tiem, tā ka, ja viens atsaka, mēģini pie nākamā.

pirms 11 gadiem  

Askolds Biezvēders, pirms 8 gadiem :

Tagad ar šo ir mazliet grūtāk, ne visi grib aizdot tiem, kas nav mācējuši laicīgi norēķināties. Droši var teikt, ka viens no labākajiem un drošākajiem veidiem tikt pie naudas, būs aizņemties pret kādu ķīlu. Pie Mogo kredīts ar sliktu kredītvēsturi ir saņemams bez problēmām - https://bezprocentukrediti.lv/atrie/ar-sliktu-kreditvesturi

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sabojāta kredītvēsture nav nekāds bonuss, bet tas nav vienīgais kritērijs. Ja vecie parādi ir nomaksāti un saņem algu, tad ir iespējami varianti. Ieej http://kredit.lv/ Tur viss ir labāk paskaidrots, bet bezcerīga situācija nav. Aizņemties bankā gan būtu pagrūti, bet internetā jau var aizņemties arī bez bankas starpniecības.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Juris

+340

 
Aizņemties ar sliktu kredītvēsturi var tikai pie nosacījuma, ka iepriekšējās parādsaistības ir dzēstas. Pretējā gadījumā būs vajadzīga ķīla. Ja vajadzīgs konkrēts risinājums un esi gatavs izlasīt 1 A4 lapu, tad ieej http://www.atraiskredits.com/atrais-kredits-ar-sliktu-kreditvesturi. Ja gribi turpināt mocīties agonijā, tad aizņemies bez apdomāšanās.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
un, ja arī šoreiz dabūsi, ar katru nākošreizi dabūt būs vēl grūtāk.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Juris Krastiņš

+2673

 
Visdrīzāk ja Tev ir slikta kredītvēsture un nav lieli ienākumi Tu nedabūsi kredītu. Ja vien nedabūsi labu galvotāju vai ar ņemsi kredītu ar mantas ķīlu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Stella

+698

 
Ņemt un ņemt kredītu? Tā jau Tu nevarēsi nostabilizēties.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Guntis

+103

 

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ParKreditiem

+160

 
Jautājums, vai iespējams pieteikties kredītam, ja ir slikta kredītvēsture? Viss atkarīgs no kredītu kompānijas un tās nostājas, kurā vēlaties pieteikties kredītam. Ja parāds, kas uzradās parādu reģistros nav nomaksāts, tad pastāv ļoti maza iespēja saņemt kredītu, taču iespēja pastāv! Iespējams, ka kredītu kompānija var pieprasīt papildus kādas izziņas, ķīļu vai galvotāju, kuram nav sabojāta kredītvēsture. Procentu likme arī var būt augstāka, ja klientam ir bijusi slikta kredītvēsture.

Iespējams, ka sliktā kredītvēsture ir veidojusies, kad bijāt jauni, ar maziem vai pat bez ienākumiem, taču tagad ir pastāvīgs darbs, pastāvīgi ienākumi un katrs mēs kādreiz kļūdāmies, un no kļūdām mācāmies. Kredītu kompānijas arī šo aspektu ņem vērā, tā kā kredīts ar sliktu kredītvēsturi ir iespējams saņemt, viss atkarīgs no kredītu kompānijas!

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.