Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

anna šnevele

+69

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1052 skatījumi

Rīgas sociālais dienasts

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Es gribētu pajautāt, vai tad ja tavai ģimenei tiek pieškirts sociālais pabalsts tad var ņemt kredītu piem kā- smscredit u.t.t Un jā var tad līdz cik Ls jo esmu dzirdējusi ja ņem vairāk par 50 ls tad kādu noteiktu summu ņem nost no pabalsta. vai arī pabalstu vispārm nepiešķir.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Kopš 2010. gada 1. aprīļa spēkā esošās tiesību aktu normas nosaka, ka kredītsaistību esamība nav šķērslis, lai ģimenei vai atsevišķi dzīvojošai personai piešķirtu trūcīgas ģimenes (personas) statusu, ja tā atbilst pārējiem kritērijiem (nosacījumi par ienākumu līmeni, īpašumiem, uzkrājumiem u.c.). Tas ir spēkā neatkarīgi no kredītsaistību lieluma. To, vai kredītiestāde jums izsniegs aizdevumu vai neizsniegs,ņemot vērā to, ka jūsu ieņēmumi ir tik mazi, ka esat kvalificējusies sociālajam pabalstam, jau ir atkarīgs no katra kreditora. Es jūsu vietā kredītu neņemtu, tas tāpat jums būs jāatdod ar visiem procentiem, kas ātrajiem kredītiem ir astronomiski, un jūsu maksātspēja ir apšaubāma. Ja pati nespējat novērtēt, vai esat spējīga kredītu atmaksāt, vērsieties savā bankā ar kredīta pieprasījumu, banka izvērtēs jūsu situāciju, un sniegs jums godīgu atbildi. Ja banka jums kredītu nepiešķirs, kas visticamāk tā arī notiks, tad tas būs tikai apliecinājums tam, ka jūsu maksātspēja nav adekvāta.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Mēģini iztikt bez visiem tiem SMScredit. parēķini līdiz procentu likmes un sapratīsi, ka tas ir uzmetiens. Ja ir spiedīga finanšu situācija tad ar SMScredit un citiem ātrajiem kredītiem visticamāk būsi vēl spiedīgakā situācijā.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.