Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

hejs

0

 
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1327 skatījumi

smscredit

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Vēlējos uzzināt, kas pie v*lna ir tie viņu iekšējie kredīpolitikas noteikumi??
Līgumā ir punkts 7.12, kur jebkurš no klientiem var sev sastādīt atmaksas grafiku, bet viņi man neļauj, jo viņi izskatot katru klientu individuāli, kad prasu, kāpēc tad tieši es nedrīkstu- atbilde, tādi ir viņu iekšējie kredītpolitikas noteikumi :D
Vai kādam vēl tā ir bijis un kā esat tikuši galā?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
Ja līgumā ir iekļauts tevis minētais punkts, tad tas ir viņiem tikpat saistošs kā Tev. Pretējā gadījumā Tu vari teikt, ka viņiem neko nemaksāsi un atsaucies uz savu personīgo kredītpolitiku :D
Bet, ja nopietni, ja tas tiešām notiek tā, kā saki, tad piezvani vēlreiz un ieraksti visu telefona sarunu diktafonā vai savā mobilajā, ja Tev ir tāda funkcija. Pēc tam raksti iesniegumu Patērētāju tiesību un aizsardzības centram un pieliec klāt telefona sarunas ierakstu. Galarezultātā uzņēmums dabūs sodu, bet tu varēsi maksāt saskaņā ar līguma prasībām. Ja kādreiz vēl plāno aizņemties, tad http://www.atraiskredits.com varētu piedāvāt vairākas citas alternatīvas, bez smscredit, kas tagad jau pieder krievu miljardierim, nevis latviešiem.

pirms 11 gadiem  

hejs, pirms 11 gadiem :

Viņiem līguma punktā ir minēts, ja pēc rakstiskas vai mutiskas vienošanās sastāda maksājuma grafiku.. blā, blā.
Šodien tieši zvanīja, atkal uzdevu kārtējo jautājumu par grafika sastādišanu, viņi man atbild, ka viņi ar mani par to nevienosies un vienpusēji to izdarīt nevaru. Spiež uz to, ka rakstīts- pēc vienošanās, bet viņi to nedara.
Es jau protams uzliktu ''mīksto'', taču kredītvēsturi sabojāt nav vēlmes. Pat nezinu ko lai iesāk, patērētājiem jau ir nosūtīta vēstule.Mēnesi jāgaida atbilde.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

+20

 
Domāju, ka atbilde slēpjas tanī prikolā, ka viņi tevi joprojām uzskata par pietiekami maksātspējīgu klientu, tas nekas, ka tu neesi samaksājis, viņi ar draudu vēstulēm, zvaniem un citiem mehānismiem tevi pēc iespējas vairāk mēģinās sakratīt, ka tev ir JĀMAKSĀ, un viņiem ir baigi izdevīgi, ka klients pagarina savu paņemto kredītu, savukārt vienojoties par atmaksa sgrafiku, tu principā maksā viņiem mēnesī to pašu sumu vai pat mazāku, bet tev dzēšas parāds aršķirībā no pagarināšanas. Negribas uz neko kūdīt, bet es tev ieteiktu kādu laiku nemaksāt vispār neko, un kad viņi tev ko prasa, tad tā arī jāsaka, ka naudas nav, jo īpaši lai segtu visu parādu, tad arī mēģini vienoties par atmaksas grafiku, jo tas viņiem tomēr ir izdevīgāk nekā nesaņemt no tevis ilgu laiku neko, tad tiesāties un beigās vinēt tikai to pašu summu, ko tu viņiem maksātu, ja sarunātu maksājuma grafiku... Tomēr aceries, ka tiesāšanās ir iespējama - astronomiskas summas nepiedzīs, bet tomēr - laiks, pūliņi, nervi. Veiksmi!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ja vēlies sadarboties ar SMSCredit, sākumā salīdzini to ar citiem aizdevējiem un iepazīsties ar citu kredītņēmēju atsauksmēm. Būtībā jau nav slikta kompānija, ir savi plusi un mīnusi. Lieliska ziņa ir tiem, kuri vēlās aizņemties pirmo reizi, tad var saņemt aizdevumu bez maksas, bet, nu, skaties šajā lapā, te ir viss pateikts - http://bezprocentukrediti.lv/pieredze-atsauksmes/smscredit

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Laura

0

 
Jocīgi.. Ar SMScredit.lv šādām problēmām nevajadzētu būt. Labākie aizdevēji http://atraiskredits.net - to sarakstā ir arī Tevis pieminētais.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aicis

+10511

 
Es paņēmu aizdevumu no Vivus.lv, jo viegli pieteikties un procenti nav pārāk lieli. Pirmais maksājums bija pēc 3 mēnešiem, bet es tik un tā to nokavēju. Katru dienu pienāca SMS ar laipni formulētiem draudu tekstiem. Beidzot piezvanīju viņiem un noskaidroju, ka parāds par dažām dienām + kavējuma/soda procenti ir iespaidīga summa. Lai nu ir kā ir, samaksāju kavēto parādu ar visiem procentiem. Nākošajā mēnesī, pirms grafika maksājuma dienas man pienāca sms par to, ka esmu pārmaksājis grafika maksājumu un tekošais maksājums ir jāveic mazāks (precīzi par tik mazāks, cik biju samaksājis kavējuma/soda procentus)

pirms 11 gadiem  

Aicis, pirms 11 gadiem :

Ar to es gribu teikt: ja viņi tev sagādā grūtības, tad ej pie cita aizdevēja, ne visi ir tādi burta kalpi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es arī iesaku nepazīt tādu iestādi, jo tā padara vairāk cilvēkus neapmierinātus nekā otrādi. T.i priecīgs cilvēks ir tikai līdz brīdim kad saņem un iztērē naudu, pēc tam vecā problēma pieaug 2x, ja ne vairāk, ja neatdod laikā, tad vairāk x :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ja līgums parakstīts un tāds punkts tur ir, nu tad jau būtu jāpilda. Citādi jocīgi izklausās. Es gan, kā jau visi ar saprātu draudzīgi cilvēki, centīgi iesaku turēties pa gabalu no tādām iestādēm.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.