Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

llllll

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1147 skatījumi

Ko darit situacija, ja ir vairaki atrie istermina krediti ?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Labvakar ! Es veletos versties pie Jums ar jautajumu. Vai butu iespejams sanemt kreditu, 500ls apmera, ar atmaksas terminu, sakot no 12 menesiem- 3 gadiem ?
Lietas butiba vispar ir tada, ka man ir vairaki atrie krediti, ar atmaksu 30 dienu laika panemti, ar kopejo summu 460 ls. Mani ienakumi ir aptuveni 400ls menesi. Bet nespeju es atmaksat so summu momenta, tapec sanak visu laiku pagarinat, un ta jau kuro menesi, un menesi ta kopa aiziet 100ls, kas vnk aiziet gaisa, un kopeja summa jau no ta nemainas. Nekadu citu nesakartotu kredit paradu man nav.
Gribu vienkarsi nomaksat tos atros kreditus, lai no pieciem paliktu tikkai viens ! Tas man butu daudz izdevigak. Ceru, ka sapratat manu domu ! Gaidisu atbildi.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Kārtējais...................
Izsaku līdzjūtību, aizdot negribu, latu ziedot varu.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

+20

 
Paskaties http://eurkredit.lv/atrie-krediti/ vai vēl kādā citā ātro kredītu šitādā tabulā kurš ir tas kas aizdod uz ilgāku laiku un miers, bet vispār ieteiktu paņemt kādas haltūras un mazākos atdot uzreiz un miers. Vienu mēnesi būs pašvakāk ar naudu bet nu miers majās vismaz būs.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Ja ir legāli ienākumi tad ej uz banku. Ja ienākumi nav regulāri tad uz lombardu. Ja nav pat ko lombardā ieķīlāt, tad jūtu līdzi.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.