Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Atkarīgs no tā, kāda banka, ja banka, kurā kredīts ir izsniegts, tad, jā, jo visi banku līgumi tiek slēgti, klientam autorizējot banku noņemt visas komisijas, apmaksāt saistības automātiski no jebkura jūsu konta bankas ietvaros, kurā jums ir pieejami līdzekļi. Savukārt citās bankās šādas darbības veic tiesu izpildītāji, bloķē kontus, dod bankām rīkojumus pārskaitīt līdzekļus no jūsu konta uz tiesu izpildītāja kontu, parādsaistību segšanai, atstājot likumā noteikto minimālo algu iztikai. Bankas nešķiro naudu pēc to izcelsmes, tā ka bērnu, vai darba alga, vai dāvinājums, tā visa ir nauda, kura tiek izmantota saistību izpildei.

pirms 10 gadiem  

anonims, pirms 10 gadiem :

Bet ja cilvēks saņem piemēram tikai bērnu naudu un tas ir vienīgais ienākums uz konta, vai to var pasludināt par minimālo iztikas līdzekli, pat ja bērnu naudas summa nemaz nav tik liela cik ir iztikas līdzeklis? Un tad banka itkā neraus nost no konta naudu???
Cik zinu banka vai jebkura kreditēšanas iestāde, kam ir pieeja konkrēta cilvēka bankas kontam, drīkst atvilkt tikai 30 % no algas/bērnu naudas/ uc ienākumiem, kas nav lielāki par minimālās algas apmēru. Pārējais, tiek atrauts viss.

anonims, pirms 10 gadiem :

...un mūsdienās mūsu bankām, tiesām utt. ir savi likumi..
Tāpēc labāk nekad neiet par galvotāju citai personai...

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

Bankas nešķiro līdzekļus savu klientu kontos, tām tas nav jādara. Tās tikai izpilda ar saviem klientiem noslēgtos līgumus, aizsargā savas investīcijas, un izpilda tiesu izpildītāju rīkojumus. Cilvēkiem pašiem ir jādomā, kādas saistības viņi uzņemas, banku vainot tajā, ka tā vēlas atgūt savu naudu no maksātnespējīga klienta, ir vienkārši muļķīgi. Bankas naudu neražo, tās to aizņemas starptautiskajos tirgos ar procentiem un aizdod tālāk, ja klients ar banku nenorēķinās, bankai savas saistības

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

pret saviem kreditoriem tāpat ir jāpilda. Un galvošana nav tikai formalitāte, pirms galvošanas līguma parakstīšanas, ir krietni jāparēķina vai varat atļauties segt saistības citas personas vietā, ja šāds gadījums iestāsies, un tas tā visticamāk arī notiks, jo bagātiem cilvēkiem galvotāji nav nepieciešami.

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

Ja cilvēka tiesības ir pārkāptas, jebkuram bankas klientam ir tiesības vērsties pie sava tiesas izpildītāja,pierādīt naudas izcelsmi, pieprasīt ievērot neieturamos minimumus, utt., kā arī vērsties tiesā.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.