Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1166 skatījumi

Kredits Lv

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Lieta tada kad 6 gadus atpakal nemu no inservis grop kreditu 1000 latus kadus 6 menesus maksaju tad beidzas darbs un sakas Lv ta krize lidz ar to parstaju maksat jo reali nebija ko maksat....Un tagad man atsutija vestuli uz UK kur paslaik stradaju un tagad ta piedzinej firma pieprasa 5 reizes lielaku sumu atpakal 5000 eiro lai atmaksaju lidz 6 julijam...ka man rikoties?
Ieprieks pateicos ,ka padalijaties ar mani ar padomiem

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ronalds Sniedze

+1749

 
Ja Jūs esat nonācis finansiālās grūtībās un uz Jūsu vārda ir noformēts hipotekārais, patēriņa vai "ātrais patēriņa kredīts" par kopējo parādsaistību summu vismaz EUR 7'114,36 (Ls 5'000,00), bet atsevišķos gadījumos mazāk, un Jūs nespējat izpildīt līgumā noteiktās saistības, Jums ir tiesības iesniegt pieteikumu par fiziskās personas maksātnespējas procesa pasludināšanu, kuras rezultātā visas parādsaistības tiks dzēstas.

Jūs varat pieteikties bezmaksas konsultācijai,
- rakstot uz e-pasta adresi: maksatnespejas.palidziba@gmail.com
- vai zvanot 25 448 005 vai 29 367 699!

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ego

+79135

 
Kādi nu tur varianti
- nemaksāt kā visu laiku to darīji;
- maksāt.

Otrajā gadījumā vari papētīt cik tālu ir tikuši ar
http://www.db.lv/finanses/ligumsods-par-laicigu-parada-neatdosanu-nevares-parsniegt-10-proc-396107
.. lai jauno regulējumu varētu attiecināt arī uz iepriekš noslēgtiem līgumiem, plānots izstrādāt priekšlikumus grozījumiem likumā «Par atjaunotā Latvijas Republikas 1937.gada Civillikuma saistību tiesību daļas spēkā stāšanās laiku un piemērošanas kārtību».

Neesmu īpaši interesējies, bet "vecajiem" parādiem bija:
"Civillikuma regulējums par vienu un to pašu līguma pārkāpumu pieļauj gan nokavējuma procentus, gan līgumsodu, turklāt līgumsoda apmērs vairākkārt var pārsniegt pamatparāda summu, veidojot nesamērīgas parāda summas"

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Šādā situācijā lieti var noderēt kredītu pārkreditēšana jeb apvienošana, tas ir, kāds cits pārņem parādsaistības, ļaujot pamainīt kredīta noteikumus un pat ietaupīt uz procentu likmēm, te par šo ir vairāk - http://bezprocentukrediti.lv/ilgtermina/apvienosana-viena

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
Nav tik traki Marcello, zinu vairākus, kuriem parādi ir n-tie tūkstoši eiro, bet viņi neliekas ne zinis. Reāli nekas, ko piedzīt nav un bankas tik sūta savus paziņojumus. Ja parāda summa sakrājas liela ir divi varianti:
1. mēģināt vienoties par to, ka maksāsi tikai pamatsummu + sliktākajā gadījumā nelielus procentus;
2. pieteikt maksātnespēju latvijā vai anglijā. Ja izvēlies otro variantu ik mēnesi tev būs jāmaksā neliela summa aizdevējam. Termiņš katrā valstī ir atšķirīgs. Iegūglo maksātnespējas process un pieliec klāt latvija vai anglija. Pašam viss kļūs skaidrāks.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -4

    balsis

http://ejuz.lv/m17yu - par krediitiem

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.