Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

0

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1021 skatījumi

Kredītu purvā mans labākais draugs!

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Labdien!

Vēršos pie Jums pēc palīdzības savam labākajam draugam!. Lieta tāda 2010. gadā draugs paņēma ātro kredītu jo tā kā valstī bija "krīze" darbu viņš nevarēja atrast, bet ņēma tāpēc, lai nostātos uz kājām ... viņš devās uz ārzemēm un pusotra gada laikā atmaksāja visu parādu, bet 2012. gadā viņa ģimeni piemeklēja traģēdija un bojā gāja viņa māsa un tā kā darbs viņam nebija jo tikko bija atgriezies Latvijā samaksāt par bērēm nevarēja un nācās atkal paņemt kredītu, lai samaksātu par bērēm. diemžēl darbu atrast neizdevās un, lai izdzīvotu viņš ņēma ātros kredītus vienu pēc otra, ka rezultātā kopējā parāda summa uz doto brīdi sastāda 2577 EURO, patreizējie ienākumi viņam esot 252 EURO.

Es nespēju viņam finansiāli palīdzēt jo pats esmu bezdarbnieks, bet varbūt kāds spēj dot labu padomu, ka izkulties no šis ķezas ārā ?!

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Matīss Šēfers

+2130

 
Skumjš stāsts... Daudz neizplūdīšu - ja grib mēģināt atmaksāt, vajag pārfinansēt vienā kompānijā, kura atmaksās visām pārējām un varēs maksāt vienu ikmēneša maksājumu. Ieskaties šeit - http://www.atrie.lv/krediti/apvienosana

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Pensionāra nāves gadījumā izmaksā divas pamata pensijas. Ja bojā iet cilvēks labākajos gados, strādāja un par viņu maksāja sociālos nodokļus, tad arī var saņemt pabalstu. Jebkurā citā gadījumā vienalga vajag griezties pašvaldības sociālajā dienestā, jo parasti bērēm atrod pabalstus.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

anonims

+3977

 
Ar sadiem ienakumiem es varu ieteikt doties pie kada kreditu konsultanta, paintereseties vai ir izdevigi savienot visus kreditus kopa kaa vienu lielu, un tad sastadit maksajuma grafiku piem 100 eiro menesi.
Jo - sastadot maksajuma grafikus ar katru no kreditesanas iestadem katram bus summa ne mazaka par 40-50 eiro menesi, un ja tadu kreditubir daudz tad ar ienakumiem 252 eiro vien nepietiks, lai samaksatu + vel pasam jadzivo...
Es domaju, ka apvienot visus kreditus viena ir pati labaka iespeja dzest paradus, vinji atmaksa visus tavus kreditus uzbiezh nedaudz pa virsu un tev jamaksa tikai viniem.

Protams otra iespeja ir arzemes - viennozimigi, bet ja tadas iespejas nav vai ari nav velmes, tad kreditu konsultants ir labs paligs...

Bet nezinu vai ar tadam summam viniem nebus par maz, manam pazinjam kreditu kopeja summa bija 3,500 eiro, un vinjam kopa bija jaatmaksa parpircejiem 4,000 bet ikmenesa maksajums bija 140 eiro, un parads tika dzests, ilgi maksaja bet bija to verts...

pirms 9 gadiem  

Laimonis Pabērzs, pirms 8 gadiem :

Ja ātro kredītu epopeja tavam draugam vēl nav beigusies, tad viņam vajag vienoties ar nebanku aizdevējiem par atmaksas grafika sastādīšanu, kā saka Aivis. Ja parādi ir uzauguši jau nereāli lieli, tad var iet uz tiesu, lai atzīst procentus par nesamērīgiem. Tiesa parāda summu viennozīmīgi samazinās, bet kaut ko maksāt vajadzēs. Trešais variants ir pārkreditācija pie cita aizdevēja - http://www.kred24.lv/kreditu-apvienosana-viena-maksajuma/ Tur gan būs papildus izmaksas, bet dažreiz tas ir ok.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jāvienojas ar kreditoru(iem) par kredītu atmaksas grafiku, summu dalot uz ilgāku laika periodu un jānomaksā, citu variantu nav, ja tie ir vairāki kreditori vai ar lieliem procentiem, kredītsaistības ir jāpārkreditē uz ilgtermiņa saistībām, EUR 250 mēneša ienākumi ir ļoti maza summa, tā ka vislabākais risinājums ir kravāt somas un doties uz Lielbritāniju peļņā, Lielbritānijas minimālā alga uz rokas pēc nodokļu nomaksas ir apmēram £1000. Tā, ka pusgada laikā var mierīgi šo summu sakrāt un savas parādsaistības dzēst.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.