Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 903 skatījumi

vai ir iespejams visus paradus un lizingus apvienot viena,lai butu viens maksajums menesi?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

vai ir iespejams visus paradus un lizingus apvienot viena,lai butu viens maksajums menesi?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Var mēģināt. Piedāvājumi ir vairāki - http://www.kred24.lv/kreditu-apvienosana-viena-maksajuma/ Tikai jālasa līgums, lai nesanāk uzrauties.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Matīss Šēfers

+2130

 
Jā, nu jau piedāvā vairākas kompānijas pakalpojumu - kredītu apvienošanu - http://www.atrie.lv/krediti/apvienosana

pirms 8 gadiem  

STARCRED.LV, pirms 7 gadiem :

Jā, tik tiešām šos pakalpojumus piedāvā vairāki un pilna liste ar pārkreditēšana iespējām ir šeit - https://starcred.lv/ilgtermina/apvienosana-viena

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Atceros,ka bankas agrāk nevēlējās pārkreditēt,bet tagad it sevišķi.Ja esi ņēmis ātro kredītu,6 mēneši bankā naudu neaizņemsies.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, var, tas saucas kredītsaistību refinansēšana. Parasti tas notiek ar mērķi samazināt ikmēneša maksājumu summu un pagarinot saistību izpildes termiņu. Problēma ir tikai tad, ja refinansēt vēlaties nokavētas saistības, jo jaunajam kreditoram zudīs ticību jūsu spējai saistības izpildīt, ja maksājumi iepriekšējiem kreditoriem būs kavēti. Bankas un kredītinstitūcijas vēlas strādāt tikai ar labiem un maksātspējīgiem klientiem. Saistību esamība ir pozitīvs signāls, bet saistību nepildīšana nozīmē negatīvu kredītreitingu un neviens nopietns kreditors ar jums vairs nerunās.

pirms 9 gadiem  

reinis grosbahs, pirms 9 gadiem :

kuri kreditori piedava sadu iespeju,kur to var izdarit>?

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Pilnīgi visas bankas un kredītiestādes, bet būtu jāizvairās no bankas, kurā jums ir ņemts kredīts, ja šī banka nav informēta par citu kredītsaistību esamību, jo, piemēram, hipotēkas kredītu līgumi praktiski visi paredz punktu, ka bankai ir tiesības pieprasīt nekavējošu kredīta atmaksu, ja tās rīcībā nonāk informācija par to, ka kredītņēmēja maksātspēja ir būtiski samazinājusies, vai kredītņēmējs ir būtiski pasliktinājis savu situāciju, piemēram, paņemot vēl 3 kredītus.

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Process ir vienkāršs, kreditors, ka piekrīt pārfinansēt visas jūsu kredītsaistības pārpērk visas jūsu saistības, dzēšot jūsu saistības visiem citiem kreditoriem, un turpmāk visus maksājumus veicat vienam kreditoram, kredīta summa pieaug un pieaug arī atmaksas termiņš, bet samazinās ikmēneša maksājums un patēriņa ātro kredītu gadījumā, samazinās arī gala summas, kuras samaksāsiet, jo bankām kredītprocenti vienmēr ir izdevīgāki.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.