Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

PinkyTumova

+61

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 884 skatījumi

Naudas lietas jautājums

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Tā man ir viens jautājums par naudas lietām.To būs grūti izskaidrot,bet es mēģināšu! Man ir draudzene,mēs abas esam lielas mašīnu mīlētājas,pat ja viņa vēn nav pilngadīga(16)vēlas nopirkt auto kas maksā 3500 euro,(atstāt auto pie sava 28 gadus vecā brāļa līdz viņai būs 18un varēs nolikt tiesības)Viņai uzreiz nav tādas naudas,bet viņa grib strādāt holandē (ar drauga palīdzību var dabūt krāvēja darbu pat ja nav pilngadīga)un pelnīt ap(apmeklēt darbu 3 reizes mēn.)80 euro mēn.lai varētu izmaksāt par Auto,pati uzturētos pie drauga.Lūdzu palīdziet man saprast un viņai īsti palīdzēt,kā tas īsti strāda? Kad atrodi auto ss.lv dažiem sludinājumiem parādas tabula par maksājumiem mēn.Kur tu vari izvēlēties termiņu,cik mēnešu laikā vari atdod naudu.Un kā jau teicu,viņa izvēlējas ilgāko termiņu-60 mēn. Un tagad ir tas galvenajs jautājums-Ar ko lai sāk? Protams ka nepilngadīga viņa neko ar banku lietām nevarēs darīt,nāksies iesaistīt vecāko brāli vai draugu.Bet kas īsti ir jādara?Kā tas viss notiek?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Atklāti sakot neredzu loģikas pirkt mašinu par kuru tiks samaksāts 5 gadu laikā un divus no tiem tā nostāvēs nebraukta? Tad tikpat labi var krāt naudu , bet mašinu izvēlēties un pirkt pēc 2 gadiem.Tā būs par to pašu cenu , bet vismaz 2 gadus jaunāka. Pelnot tikai 80 Eur mēnesī un cerot ,ka visu šo naudu 16 gadu vecumā izdosies novirzīt mašinas apmaksai - ļoti šaubos.Tad jābūt kādam ,kas pilnībā finansē visus ikdienas izdevumus un tie ir krietni lielāki par šiem nieka 80 Euro mēnesī.Tad iznāk ,ka to mašinu nopirks tas ,kas segs dzīvošanas ,ēšanas,un citus izdevumus Holandē.Kā škiet, tas šoreiz ir vecākais brālis :)

pirms 9 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Tieši tā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jūsu minētajā tabulā ir aprakstīta automašīnas iegāde uz kredīta jeb ar līzingu. Lai saņemtu kredītu bankā vai līzinga uzņēmumā personai ir jābūt pilngadīgai, ar pastāvīgu darba vietu un labu kredītvēsturi. Kredītsaistību uzņemšanās citas personas vietā ir vismuļķīgākā rīcība kāda vien ir iedomājama, un tam pilnīgi nav nekādas nozīmes, vai šis cilvēks ir brālis, māsa, labākais draugs, kaimiņš, puisis vai meitene. Tā ka labākais padoms, ko varat draudzenei dot ir sakrāt naudu un tad iegādāties kāroto automašīnu, bez autovadītāja apliecības autrotransportu vadīt tāpat nav atļauts, līdz ar to nekādas steigas nav.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.