Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

atvet

-30

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 801 skatījumi

kredits vacijaa

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

man vacija ir panemts kredits 7000eur, kas notiks ja es nemaksasu vispār, jo tagad darba turos uz mata gala, tagad esmu latvijā.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja kredītsaistības nepildīsiet, banka kredītlīgumu pārtrauks un pieprasīs visas summas atmaksu. Lieta tiks nodota tiesai, saņemts izpildraksts, izpildraksts nosūtīts uz Latviju, Latvijas tiesa automātiski apstiprinās, un piedziņa tiks nodota Valsts Ieņēmumu dienestam, kas summu ar visiem soda procentiem un kavējuma naudām, piedziņas maksām piedzīs Vācijas vārdā. Process aizņems vismaz gadu, kura laikā summa vairs nebūs EUR 7000, bet gan EUR 14 000. Vai Jums tas ir nepieciešams, spriediet pats! Ja piedzīt neko nebūs iespējams, tiesu izpildītājs aprakstīs mantu un nobloķēs bankas kontus, kur tiek saņemta darba alga.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.