Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1063 skatījumi

Piedzineji Paus Konsults

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Tātad, sen atpakaļ esmu galvojis vienam cilvēkam par kredītu, viņš neizmaksāja kredītu un man tagad jāmaksā... Lieta tāda:
Best Lizings no kura ņēma kredītu, es ka galvotājs tagad es parada viņiem 230EUR, viņi aizsūtīja man neziņojot kaut kāda PAUS KONSLUTS piedzinejiem , es nezināju kas tie tādi ir.... Pēc tam pats pamēģināju paņemt atro kreditu, man saka ka es melnaja saraksta PAUS KONSULTS, es tāds ko?? Kas tie tādi, aizgāju uzzināju viņu numuru, zvanu viņiem jautāju, kāpēc? Šie saka, mēs jums parzvānis un tād pateiksim... Tā ari nav piezvanījuši! Pēc kāda laika, man atnāk ierakstīta vēstule uz tiesu par to kredītu!! Es šoka, es strādāju izbraukumos pa visu Latviju un sava pilsēta neesmu bijis, un nevarēju tikt, un vispār nesapratu kas notiek...
Tā ari nobloķēja manu kontu un tiesas īzpildītāja uzlika 700EUR es šoka....
Tagad, saziņos ar Best lizing, kuriem parada ja es viņiem neizmaksāšu tos 230EUR tad viņi mani ari sūdzēs tiesa !!! Sanāk otro reizi? Es ar viņiem sarunāju samaksāšu

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

DIĀNA

+101

 
Ja Best Līzings saka, ka lieta ir nodota Paus konsultam, tas nozīmē, ka Tev ir jāmaksā tikai un vienīgi Paus konsultam, best līzings vairs tur neskaitās. Piedzinējs tavu kredītu ir pārpircis un uzņēmies no tevis piedzīt šo summu, kas nozīmē - ja Tu tagad samaksāsi Best līzingam, Tu tāpat paliksi parādā Pausam... Un ja Pauss nodos tiesu izpildītājam, tad pēc notikušās tiesas Tu maksāsi tiesai, ne vairs pausam. Un ja nemaksāsi tad konts būs bloķēts un tiklīdz kāda kapeika ienāks tā atraus. Un tie visi mīti par atļautajiem 30%, ko var noraut ir kārtējais melu kambaris...Kad nomaksāsi tiesai tad parāds būs pilnībā dzēsts - ne best ne pauss neko vairs nevar piedzīt...

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 
Vajadzēja reaģēt uzreiz, kad Paus Konsults 1. reizi Tev uzzvanīja... Bet pa lielam vajag censties domāt ar galvu un negalvot citiem... ja nu tikai ģimenei..

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Skaidrs ir tas, ka esi gulējis ilgāku laiku cerot uz brīnumu un nenokārtojot kredītsaistības.
Paus ir kredītu piedzinēji, par tiem varētu nelikties ne zinies un izdomātās piedziņas summas nemaksāt, apmaksājot parādu tikai īstajam aizdevējam.
BET!!!
Ja lieta ir nonākusi līdz tiesai, tiesas lēmumam, kas nodots izpildei tiesu izpildītājam, tad nekur vairs likties nevar būs jāmaksā visa summa tiesu izpildītājam.
Tagad ir par vēlu maksāt pa tiešo Best līzingam, jo tiesas lēmumu un piedziņas procesu nevar apturēt ar vienu telefona zvanu ...

pirms 9 gadiem  

Аманда Забловска, pirms 9 gadiem :

Nesaprotu, kāpēc best līzings zvan un sak ja nemaksāšu viņiem, šie ari sūdzēs tiesa? dubulta? Kāpēc viņi teica ka atcēla to lietu paus konsultam, un ka ir kaut kāds jauns likums, ja samaksāšu viņiem nebūs pretenzijas, un var sūdzēt to paus par viņu nesaprotamo rīcību?

JanKa, pirms 9 gadiem :

Ja nebūtu tiesas lēmuma varētu maksāt pa tiešo un pretenzijas tiktu izbeigtas.
Tiesas lēmumā neparādās kam par labu tiek piedzītas kādas summas?
Jeb tur figurē tikai Paus un tiesas izdevumi?
Varbūt tas tomēr ir vēl cits aizdevums?
Situācija, ka par vienu neatmaksātu kredītu ir divi tiesas procesi gan būtu absurda.
Rādi tiesas lēmumu līzingam, runā par tiesu izpildītāju, prasi vēlreiz Paus, kas par lietu, kāpēc līzings nav informēts.
Bet pagaidām neko nemaksā pa tiešo,tiesas lēmu tā neatcelt.

JanKa, pirms 9 gadiem :

P.S. Laiks lai pārsūdzētu tiesas lēmumu jau garām?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.