Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 848 skatījumi

Man jautajums tads vai var atnemt davinajumu piemeram ka dzivokli ja ir parad saistibas ar kreditiem?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Un cik ilga laika tas viss notiek ?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Matīss Šēfers

+2130

 
Ja ir aistības ar kredītiem , iesaku tos konsolidēt un aizmirst par tiem uz visiem laikiem :) Ir daudz kompānijas un lapas, kas piedāvā salīdzināt un apvienot , piemēram - https://www.apvienotkreditus.lv/

pirms 5 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja dāvinājums ir uz tava vārda jau noformēts (reģistrēts Zemesgrāmatā), tad var atņemt. Ja tas ir tikai hipotētisks dāvinājums par kuru neviens cits nezina, tad atņemt nevar. Vispār jau atņemšana kā tāda nenotiek. Tiesa nolemj vērst parāda piedziņu pret parādnieka mantu un tiesu izpildītājs apķīlā īpašumu - liek uz izsoli. Problēmas var būt lielas, labāk maksāt. Ja nav, ko zaudēt, var darīt visādi.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, aprakstīt var jebkuru īpašumu, neatkarīgi no tā, kādā ceļā tas ir iegūts: pirkts, dāvināts, iegādāts skaidrā naudā vai uz kredīta, tiesu izpildītājiem ir vienalga.

pirms 8 gadiem  

ARMANDS MEIJERS, pirms 8 gadiem :

Un ka tas process notiek?

ARMANDS MEIJERS, pirms 8 gadiem :

Un ka tas process notiek?

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Kreditoram vēršoties tiesā.

ARMANDS MEIJERS, pirms 8 gadiem :

Un cik ilga laika tas tiesasanas proces notiek es kaut kur dzirdeju ka pajiet 5 gadi tad vini sak atnemt tev nekustamo ipasumu ..

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Atkarīgs no kreditora aktivitātes. Jo lielāka summa, jo ieinteresētāks kreditors. Nekāda lielā tiesāšanās nepastāv, process ir formāls, kreditors iesniedz prasību tiesā, tiesa nosūta jums pavēsti, neatkarīgi no tā vai jūs ierodaties vai neierodaties tiesā, iesniedzat vai neiesniedzat paskaidrojumus tiesā, tiesnesis lemj par piedziņas uzsākšanu, balstoties uz jūsu parakstīto līgumu, jums tiek dotas 30 dienas kredīta atmaksai, pēc šī laika iztecēšanas, lieta tiek nodota tiesu izpildītājam.

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

kas nobloķē jūsu kontus, apraksta un pārdod izsolē jūsu īpašumus, utt. Ja dzīvoklis ir vērtīgs, jūsu interesēs ir pašam dzīvokli izdevīgi pārdot un nokārtot savas saistības un iegādāties kaut ko mazāku, nevis gaidīt, kad tiksiet iesūdzēts tiesā un atmaksājamā summa dubultosies, klāt tiks pieskaitīti arī tiesāšanās un piedziņas izdevumi, dzīvoklis tiks notirgots lēti, un vēl paliksiet parādā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.