Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgars

+235

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 935 skatījumi

Piedziņas Centrs Cestovanni.

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Labdien. Sakiet vai esiet ko dzirdējuši par parādu piedziņas centru "Cestovanni"? Vai tas ir reāli no pamatsummas 400,-Eur divu mēnešu laikā uzaudzēt procentus uz kopējo summu 1207,-Eur?
Jautāju, lai man atsūta grafiku, kur tiek parādīts cik ir pielikti nokavējuma % utt, kā ši summa ir radusies, jau gaidu atbildi vairāk kā nedēļu. Vai tas uzskatāms, ka šī summa uzaudzēta nepamatoti? Kur vērsties konsultācijā telefoniski vai online, lai noskaidrotu kādas ir manas tiesības? Biju dzirdējis, ka piedziņas centrs nevarot uzaudzēt vairāk kā 50% no pamatsummas. Vai šis likums vēl ir spēkā, jeb arī tagad viņi var audzēt cik vēlas?
Paziņam šis pats piedziņas centrs gadā uzaudzēja no tās pašas summas tikai 355 Eiro, bet man 2 mēn laikā sanāk 807 eiro uzaudzēti... Kredīts tika ņemts tieši 2 mēn atpakaļ, viņi pa šo īso laiku ir padevuši piedziņas centram un arī pieplusojuši tādu summu...
P.S. Uz pirmo vēstuli, kur jautāju kāpēc tik liela summa, man atbildēja: Jo mazāka summa, jo lielāki %.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Gints Stašāns

+403

 
Ardi, apskaties sarakstu - nav tāds Cestovanni ! Ir Castovanni, līdz ar to, vai nu Edgars ir pārrakstījies, vai arī tā ir kāda kreisā firma. Saraksts ar licencētiem uzņēmumiem manā iepriekšējā ziņā.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Narvils

0

 

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Gints muld!
Man pašam bija darīšana ar šo kantori - cepuri nost! Pročus saskaņā ar likumu paši neaudzē, var audzēt prasītajs jeb aizdevējs. Ja nevari maksāt uzreiz, saskaldi kā es darīju - 6 maksājumos pa noteiktu summu. Bet solījums jāpilda: min maksājums 20 EUR.

pirms 8 gadiem  

Ardis Zviedris, pirms 8 gadiem :

Kredīta atmaksas summu audzē pašas aizdevējfirmas. Tiklīdz Tu vienojies par parādsaistību atmaksu, proci tiek apturēti. Turpini nemaksāt, savu mašīnu uz draudzenes vārda pārreģistrē, izšķiries no viņas un pamēģini jaunu pasiju dabūt. Kad būsi dzērumā viņa izvilks no maka ne tavu radu bildes vien (daudzi pajoļi makā nēsā radu bildes kā agrāk žiguļos karinaja plīša lācīšus), bet arī tehnisko, atklās, ka esi nabags, un tad ne gala ne malas: ne nauda, ne babene!

Ardis Zviedris, pirms 8 gadiem :

Galvenais piezvani un neizliecies par mironi!

Ardis Zviedris, pirms 8 gadiem :

Firma sev patur no tevis nieka 8,5 EUR (apmēram, precīzi neatceros)

Ardis Zviedris, pirms 8 gadiem :

Nevis Cestovanni, bet Castovanni . Var redzēt- viens neprot rakstīt, bet otrs stulbenis jau "izsitis", ka firma neeksistē. Pajoliņu bars!

Edgars, pirms 8 gadiem :

Jā jā pajoliņ! Pārrakstījos - CASTOVANNI. Vienkārši tajā stresā neiedziļinos tiešos nosaukumos un vispār jautājums bija tāds: Vai tā var būt, ka 2 mēnešos no summas 400 ir pieaugusi 1207? Nevis vai tāda firma eksistē...
Atbildi jau dabūju gatavu.

Edgars, pirms 8 gadiem :

Un tā kā šeit jau ir atvēries forums, vēlos pabrīdināt tos, kuriem kādreiz nāksies ar šo saskarties: Tātad biju pieteicies parastam aizdevumam 400 eiro apmērā. Operators piezvana un piedāva paņemt kredītlīniju, jo tā esot izdevīgāk, nemaz nepaskaidrojot tieši kas tā tāda ir.. Saņemot naudu kontā, saņēmu arī līgumu. Mans ikmēneša maksājums bija 41 +- eiro. UN kopējā pārmaksa saastāda 1207 eiro. Tā kā nesamaksāju laikus, viņi automātiski šo visu 24 mēn kopējo summu arī man piespēlēja. Neko darīt.

Edgars, pirms 8 gadiem :

Sastādīju jaunu atmaksas grafiku, protams pluss ir tāds, ka līdz ar sastādīto grafiku summa neaug un es brīvi viņu varu maksāt tik cik sarunāju.
Tāda kredītlīnija vispār nav izdevīga, ļoti liela pārmaksa veidojas, ikmēneša maksājumā no summas iet 16 eiro, pārējais %.
Tieši tāpat tagad ir arī ar auto līzingiem. Labāk 10x apdomat vai tiešām tik steidzami tā štelle ir vajadzīga... ;)

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Gints Stašāns

+403

 
Tas ir kaut kāds pagrīdes kantoris. Paprasi, lai atsūta licenci, licences numuru, ka vispār var kaut ko prasīt. Izņēmums varētu būt, ja viņiem SIA ir cits nosaukums. Papēti sīkāk.
Paskaties licencēto uzņēmumu sarakstu - http://www.ptac.gov.lv/lv/table/parada-atguanas-pakalpojuma-sniedzeji-kuri-sanemusi-licenci

pirms 8 gadiem  

Ardis Zviedris, pirms 8 gadiem :

Ja nezini, ko atbildi - nekomentē!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.