Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

STARCRED.LV

-10

 
  • 6

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1244 skatījumi

Sakiet, vai no kredītu salīdzināšanas jums ir bijis kāds ieguvums, vai tai nav nekādas nozīmes?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Domājam, ka esat pamanījuši daudz un dažādus kredītu salīdzinātājus, noteikti esat arī izmantojušu kādu no tiem. Vēlamies zināt, vai novērtējat šāda veida servisu un esat no tā guvuši kādu labumu? Vai arī ātro kredītu tumšā ēna nomāc jebkādu pozitīvo uztveri?

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Ir tāds ļoti trāpīgs teiciens: "Tu aizņemies svešu naudu, bet atdod savējo..."
To vajadzētu vismaz pāris reizes noskaitīt tiem ,kas domā ņemt kredītu.
No otras puses mēs visi vairāk vai mazāk esam "kredītu ņēmēji" un ar to ikdienā apraduši - ņemam telefonus LMT uz 2 gadiem, tērējam elektrību, silto ūdeni un ik mēnesi par to ar procentiem norēķinamis.

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ātro kredītu piešķiršanu caur internetu vai pa telefonu vispār vērtēju negatīvi. Ar kredītu piešķiršanu ir jānodarbojas bankām, ja banka kredītu ar normāliem procentiem nepiešķir, tad tas nozīmē to, ka cilvēks nav spējīgs savas saistības izpildīt un šādiem cilvēkiem kredītu piešķirt vispār ir noziegums. Savukārt tiem kredītuzņēmumiem, kas reklamē piešķirt kredītus cilvēkiem ar sliktu kredītvēsturi, vispār ar likumu būtu jāaizliedz šāda darbība.
Lielākā daļa šādu kredītņēmēju ir spiesti savu valsti pamest un pārcelties uz ārzemēm, lai atmaksātu saves parādus, vienam otram dažu aizņemto simtu vietā jāatdod ir tūkstoši ar visiem piedziņas, tiesu izpildītāju izdevumiem, soda naudu un procentu māksājumiem. Šādi cilvēki Latvijai ir zuduši uz visiem laikiem.

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
"noteikti esat arī izmantojušu kādu no tiem"
Nē.

"ātro kredītu tumšā ēna nomāc jebkādu pozitīvo uztveri?"

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kreicis

+1108

 
Aizdevumi ir dažādi. Var salīdzināt katrs pats vai izmantot jau pieminētos servisus. Šeit salīdzināts Sefinance - https://credit.lv/kreditori/nebanku-aizdeveji/sefinance/ Firmas piedāvājumi bieži nāk inboxā.

pirms 4 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Lasma

0

 
Šis jautājums ir kā koks ar diviem galiem, protams, bankām ir jānodarbojas ar kredītiem, bet ne vienmēr ir iespējams saņemt bankas piešķirto kredītu. Tādos gadījumos privātie, nebanku vai P2P aizdevēji ir risinājums. Protams, aizņemties un slēgt līgumus internetā nav 100% drošs pasākums. Tomēr salīdzināšana gan ir tā vērta, aiztaupa laiku un rūpes, meklējot katru kredītu sniedzēju atsevišķi.
Cik zināms, šī lapa salīdzina gan banku, gan nebanku aizdevumus, tā kā viss vienā.

https://financer.com/lv/aizdevumi/

pirms 5 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Esmu 2x aiznemusies, lai pietiktu lidz algai. Salidzinaju ar https://monni.lv , jo tas atro kreditu tirgus ir baigaa bedre un visu gruti saprast kas un kaa. Atrie krediti interneta ir taada love/hate tema, jo ir labi, kad var atrast risinajumu, bet var sanaakt baigi iekulties. MAn viss bija ok

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.