Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Viktorija

+735

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1080 skatījumi

Kā sataisīt neredzamu tekstu?

Hobiji » Fotografēšana

Sataisīju apsveikumu un uzrakstīju tekstu. Nobildēju ar fotoaparātu un ieliku datorā bildi. Man ļoti vajag izdarīt tā, lai bildē nevar redzēt tikai tekstu, varbūt to pataisīt miglainu vai kaut kā savādāk. Lūdzu izskaidrojiet kā tas ir izdarāms! Power pointā vai molbertā ar teksta aizkrāsošanu neder!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Maris ...

+390

 
bildes nespēj savus resursus izsmelt, vienkāršākajā veidā vari lietot baltu fonu ar baltu tekstu, ko var ieraudzīt tikai iezīmējot bildi, bet foto gadījumā lieto stego (stegongrāfiju), no bildes atkodējamā informācija pieejama tikai ievadot paroli un atkodējot bildi. 100 stego veidu, meklē googlē un kodē uz nebēdu

pirms 12 gadiem  

Viktorija, pirms 12 gadiem :

Paldies! Tas laikam būtu sarežģīti priekš manis.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
Nu ja neder teksta aizkrāsošana programmās kuras lietot proti, tad tajās, kurās neproti, droši vien vēl vairāk, vispārīgā gadījumā to noņemt nemaz tik viegli nav.

http://www.wikihow.com/Remove-Text-from-a-Photo-in-Photoshop http://picasatutorials.com/2010/05/how-to-remove-a-tag-from-a-picture/
...

Var mēģināt kādu automatizētu rīku, līdzīgu
http://www.softorbits.com/photo-stamp-remover/

pirms 12 gadiem  

Viktorija, pirms 12 gadiem :

Tekstu noņemt it kā negribu, bet vienkārši to padarīt miglainu, lai nevar salasīt kas rakstīts, nu lai tā zolīdi izskatās, nevis kā molbertā - aizmālēt ar krāsām. Iespējams, ka arī molbertā var kaut kā glīti to izdarīt, bet es nemāku savādāk. Domāju, vrbt Picasā kaut kā var? Nevaru tikai atrast kā! Bet nu paldies Jums!

Intars, pirms 12 gadiem :

Tā 'miglošana' saucas blurring, kas ir iespējams vairumā zīmēšanas programmās. Molbertā un picasā nav tāda funkcija. Reku cilvēks jau ieteica photoshop, kas manuprāt gan ir ievērojami pa traku šādai vienkāršai lietai. Vari aiziet uz getpaint.net un lejupielādēt paint.net programmu. Ar to atver attiecīgo bildi, iezīmē teksta apgabalu un izvēlies augšā tools - blur. Paspēlējies ar iespējām un gan jau panāksi ko vēlies.

Viktorija, pirms 12 gadiem :

Paldies, ļoti noderēja!

Viktorija, pirms 12 gadiem :

Super! Paldies visiem par palīdzību! Šeit man sanāca tas, ko īsti gribēju http://pixlr.com/editor/ Pārējās programmas vēl izstudēšanas stadijā! Paldies!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.