Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 935 skatījumi

Kuru kameru vislabāk izvēlēties video uzņemšanai?

Hobiji » Fotografēšana

Sveiki.
Vai spoguļkamera, piem. kāda 300-400eur canon eos būtu labākais variants priekš video vai ir kaut kas cits?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Puikas vēl dzīvo 2008.gadā, kopš tā daudz kas ir mainījies un ļoti daudz sākot ar amatieriem, beidzot ar pusprofesionāļiem un profesionāļiem izmanto DSLR video filmēšanai.
DSLR ir laba izvēle, ja gribas uzņemt īsus, vizuāli interesantus video par saprātīgu cenu, jo laba videokamera maksā vairākas reizes dārgāk par labu DSLR. Abiem protams ir + un -, kas ir rūpīgi jāizvērtē pirms izvēlēties starp vienu vai otru.
Cipars gan diezgan pieticīgs, jo piemēram NIKON D3200 vai EOS 1200D body vien būs ap 300Eur... + vismaz viens objektīvs, laba un ietilīga atmiņas karte, soma...
Kas labāks kas sliktāks - pilns internets ar atsaukmēm un materiāliem filmētiem, izvērtē vai tevi tas apmierina un izvēlies.
P.S. Es gan pat neesmu amatieris, tik cik noklausījies ko "lielie" puikas filmētāji runā.

pirms 9 gadiem  

Jānis, pirms 9 gadiem :

Neviens jau nesaka ka ar spokuļkameru nevar filmēt , bet vai ir vērts pirkt fotoaparātu priekš video filmēšanas?Vai esat kādreiz ar fotoaparātu vairāk par 3-5 minūtēm ilgāk filmējis video! Es par nelaimi esmu filmējis, māsicas laulību ar Nikon spokuļkameru ....... galu rezultātā izskatījās tā itkā viņi zemestrīces laikā laulājas kaut gan video bija HD 1920 X 1080. Ar pistoles rokturi arī var naglu dēlī iedzīt bet vai pirksiet pistoli lai saliktu koka skapi?

    Frīdrihs Nīče, pirms 9 gadiem :

Protams, ka ir vērts. Gandrīz viss Kung Fury ir filmēts ar Canon spoguleni.

JanKa, pirms 9 gadiem :

Filmējis neesmu, bet asistējies vairākkārt un gala rezultātus simtiem redzējis - daudz baudāmāk par līdzvērtīgas cenas videokameru.
Vēlreiz saku ir plusi un mīnusi abām, piekrītu, ka filmēt ilgus gabalus "no rokas" būs kā būs, tāpēc, ja plānots filmēt stundām garu materiālu, kuru neviens tāpat nekad neskatīsies izņemot nabaga montētāju, tad "pliks" DSLR nav pareizā izvēlē :)

Maksims Kitajevs, pirms 9 gadiem :

Ar pliku roku gan būtu ar jebkuru aparātu filmēt. Ir stabilizators, steadicam, kurš vispārībā diezgan stabilizē video.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+5369

 
Spoguļkamera jau nav domāta video uzņemšanai, tā ir vienkārši kameras papildfunkcija + ar viņu ļoti neērti video uzņemt(ātri sāk nogurt rokas un sāk trīcēt kamera) ja tev nav statīva uz riteņtiņiem (kurš maksā vēl kādus 150 -200 eur) tad filmēt ilgāk par 5 minūtēm nav vērts.

pirms 9 gadiem  

Maksims Kitajevs, pirms 9 gadiem :

Protams, ka biežāk sanāk filmēt īsus mirkļus, bet daudzus. Beigās samontēt visus, un sanāk tīri labi. Un spoguļkameru 5min noturēt grūti, nopietni? Es dzelzs stabilizatoru kopā ar spoguļkameru nēsāju 25min, kad filmēju izlaidumu 9iem. Vot tad ir nopietnas sāpes :D

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Toms

+5644

 
Video filmēšanai ir domātas video kameras

pirms 9 gadiem  

Maksims Kitajevs, pirms 9 gadiem :

Jā, kuras maksā, labi, ja no 800eur ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.