Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris

+4765

 
Egila ieteiktais nav slikts,vienīgi12,1 MP ir drusku par vāju.Ar šādu izšķirtspēju palielinot attēlu tas kļūst mazliet graudains.Par tādu pašu naudu taču ir pieejami ar 20 MP izšķirtspēju un tā jau ir cita kvalitāte.Pašam ir aparāti gan ar 12 gan 20MP,starpība tomēr ir.Veiksmi iegādē!

pirms 8 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Redzēju jaunāku modeli ar vairāk MP , bet tam ir stipri samazināts iespēju klāsts un arī displejs ir stacionārs. No vienas puses pats būtiskākais šim aparātam ir tas 50x optiskais zooms un pietiekami plats leņķis sākotnēji.Mīlu ceļot un ir ļoti ērti ,ka nemainot objektīvu var ļoti operatīv fotogrāfēt gan makro režimā / minimālais attālums , ja nemaldos ir 10mm.Iepriekšējam modelim bija no 0mm /gan pievelkot klāt kā ar teleobjektīvu. Paskatieties manas bildes šogad un pagājušajā gadā FB,Draugos.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Varu ieteikt šo Canon
http://www.discover.lv/foto_tehnika/digitalas_fotokameras/37859
Es pats arī tādu lietoju un uzkatu ,ka tas ir ļoti ērts ceļojumiem un visām ikdienas situācijām.Ja vēlas spoguļkameru, tad ir vajadzīgi vairāki objektīvi, bet šim ir 50X optiskais zooms. Tā pat labas bildes var iegūt vājā apgaismojumā. Ir arī sporta režīms ar 13 kadriem sekundē un ļoti daudz dažādu citu iespēju.
Atšķirībā no līdzīgiem modeļiem ,šim ir atverams un grozāms displejs ,kas ļauj redzēt fotogrāfējamo objektu tad ,kad foto aparātu nevar pielikt pie acs vai arī displejs ir pārāk tuvu kādam škērslim un tajā nevar ieskatīties.Var bildēt arī pats sevi un kontrolēt kadrējumu pagriežot displeju par 180 grādiem.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.