Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1402 skatījumi

kam ir bijusi seb bankas studentu karte??varbuut esat dzirdejusi par tadu apdrosinasasnu ko vini sniedz!!ir kaadam pieredze??

Bizness un finanses » Apdrošināšana

koro4e es salauzu ikski man uztaisija diezgan smagu operaciju , ieskruveja divas skruves!!un varat iedomaties cik jaudiga ir taa apdrosinasana!!!man izmaksaja 15 ls...kas ir 1% no visas summas!!smiekligi!!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

1000 LVL ir maximālais limits, ko Tu saņem, ja salauz galvaskausu + mugurkaulu vai tml. Tā saucas nelaimes gadījumu apdrošināšana, kas sedz tikai morālus zaudzējumus (sīku kaulu lūzumiem ir sava procentu tabula). Vsp priekš NG tas ir ļoti mazs limits, parasti ļaudis drošinās uz 10 000 - 200 000 LVL apdrošinājuma summu. Ja cerēji, ka apmaksās operācijas izdevumus, tad tas būtu pavisam cits apdrošināšanas veids - veselības apdrošināšana, kas paliek arvien dārgāka.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

† Beāte

+1245

 
Man ir šī karte, bet, paldies Dievam, nav nācies šo apdrošināšanu izmantot.. Jūtu līdzi par kāju un apdrošināšanu, lai gan par 2Ls gadā neko stipri vairāk gaidīt nevarēja..

pirms 14 gadiem  

Ruslans Jakovlevs, pirms 14 gadiem :

nee es salauzu rokas ikski pietamvel labas!!!kaajas tas vel buutu strunts!!a tagad es nevaru skola ne parakstit un vispar neko padarit!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.