Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Pasaku Vecis

+16709

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2434 skatījumi

Kur var iegādāties asmenīšus rokas finierzāģītim? Un 4-5mm biezu slīpētu finieri nelielos izmēros - 50x50cm ne lielākos gabalos.

Hobiji » Rokdarbi

Zinu vienu vietu pie stacijas, kur pārdod juveliera instrumentus, tur tie asmeņi pārāk smalki un pārāk dārgi finiera zāģēšanai. Elektrisko finierzāģu asmeņus nepiedāvāt. Arī finieris loksnēs ir redzēts tikai būvmateriālu veikalos - lielās loksnēs priekš melnajām grīdām un citiem celtniecības darbiem. Varbūt ir idejas kur meklēt?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

andrejs g.

-2780

 
aa, nu tad meklee pie sevis.jeb brauc ar auto

pirms 14 gadiem  

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

To jau cenšos darīt. Paldies par asmenīšiem Latgalītē - to arī citi saka privāti. Bet nu piekritīsi - ganību dambis pa vidu ir kaut kas nekonkrēts - ja es tur vazāšos un stāstīšu - faņeru isču - varu arī atrauties :D

andrejs g., pirms 14 gadiem :

nē nē, ganību dambis pa vidu ir ļoti konkrēti . un visi zin to angāru ,kurā tiek tirgoti varen burvīgi finiera atgriezumi,es atkārtoju,-atgriezumi, kā arī finieris. bet ,kas meklē ,tas atrod...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Asmenus kaut depo, 0.69 sant 10 gab. :D
Zinu, ka zaslauka k-kur ir vieta kur pardod atgriezumus lieli gabali 68cmx120cmxcik biezu vajag, loti leti, 4mm maksaja 0.53 ls

pirms 14 gadiem  

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

Precīzāk par Zasulauku - varbūt kāds firmas nosaukums? Iela?

andrejs g., pirms 14 gadiem :

nu re, jau tālāk drusku.. ka tik tas nebūs ventspils ielā..

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

andrejs g.

-2780

 
latgaliitee asmenjus. finieris ir vairaakaas vietaas riigaa, tajaa skaitaa uz ganiibu dambja kaut kur pa vidu kreisajaa pusee no centra braucot, skaties angaars.

pirms 14 gadiem  

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

Tur nu gan pa angāriem diez vai staigāšu. I suņi var gadīties, i apsargi dumi. Es ar sabtransu un uz Pļavniekiem ar finieri padusē būšu laba ēsma ir kontrolieriem i idiņiem.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Bajārs Arnis

-10

 
Paskaties šeit - http://prof.lv/

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Krūzes ielā, braucot no Liepājas ielas , apm pēc 300 metriem, kreisajā pusē veci vārti, bijušās bāzes teritorija. Aiz vārtiem labajā pusē angārs. Labu labie finiera atgriezumi, normālas cenas un milzīgs sortiments.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.