Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis S.

+153

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1164 skatījumi

Vai tiešām pilnīgi visas SIA "Industry Supplies Company" ražotās/izplatītās zāģripas der tikai naudas izmešanai vējā?

Hobiji » Rokdarbi

Laika gaitā esmu nopircis kādas četras ripas, un visas nenormāli velk uz vienu pusi, tāpēc par kaut minimāli precīzu griezumu nevar būt ne runas. Cenas ir bijušas no latiem diviem līdz virs četriem par pēdējo Depo pirkto, bet tai pat nebija notīrīti nost zobu metināšanas sārņi, kā arī pēc tam nav bijuši asināti. Sapakots gan ir tā, ka neko neredzēsi, kamēr mājās nedabūsi laukā.
Visa vaina ir tajā, ka tie zobi ir šķībi pielodēti vai tik pat šķībi uzasināti, ko var labi redzēt, pieliekot zobam no sāna kādu taisnu lietu, piem., zigūrzāģīša muguriņu. Izlabot šo vainu arī nav diez ko viegli pobedīta zobiem.
Neesmu gan nekad noriskējis pirkt zāģi par latiem piecpadsmit, interesanti, vai būtu tas pat rezultāts? Īstenībā nav arī no kā izvēlēties, jo nav tuvumā normālu veikalu.
Kā ir citur pasaulē ar šo lietu?

Paldies.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Neesi domājis ka problēma ir tavā darba galdā?
Aizdomīgi lētas tās ripas. Par to cenu pat nav jēgas dot kādam asināt uz stenda paprasīs vairāk.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Bāliņš

+5436

 
No pieredzes varu teikt ka labs instruments maksā labu naudu. Sarēķini cik esi atdevis par visām ripām un padomā ka varbūt bija vērts nopirkt vienu bet labu. Un nevajag veikalā kautrēties, prasi lai tin ārā no iepakojuma. Tu maksā un gribi redzēt preces kvalitāti. Nepērc kaķi maisā.

pirms 11 gadiem  

Jānis S., pirms 11 gadiem :

Ja sarēķina kopā piecas lētās, tad varbūt tiešām sanāktu viena laba ripa, bet māc šaubas par to, vai šī piecreiz dārgākā arī asumu turēs piecreiz ilgāk un griezīs bez tendences vilkt uz sānu? Vienkārši nekad nav tik daudz brīvas naudas, lai pamēģinātu.
Ja tikai pietiktu uzņēmības griezties patērētāju tiesību centrā...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Jāsāk ar to, ka DEPO vispār neko kvalitatīvu dabūt nevar.

Painteresējies nook.lv cik maksātu zāģripas. Ražoti tepat Latvijā un atzīti par kvalitatīviem arī pasaulē, ne velti daudz eksportē.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.