Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4349 skatījumi

Balta DAma

Hobiji » Cits

Vai kads var pastastit ka var izsaukt BALTO DAMU? VAi tad vispar eksiste un ja kad no jums ir saucis ludzu pastastat kas ar jums notika :)

Pirms 13 gadiem

ludzu paliedzit man vajg zinat lai apturetu pika damas lastu :( vina mani neliek miera

unknown (), pirms 13 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Nezinātājiem, Baltā Dāma nav Pīķa Dāma - tā ir pavisam cita lieta. Daudzi parasti sauc it kā to Balto Dāmu, bet patiesībā atnāk kas pavisam cits, piemēram, tā pati Pīķa Dāma vai kas vēl briesmīgāks. Esmu daudz pieredzējusi ar šādām lietām, bet katrs gadījums ir tik tiešām individuāls. Lai vismaz kāds cits varētu palīdzēt no tās atbrīvoties, ir jāzina, kādos apstākļos, kur un kādā veidā tas kaut kas tika izsaukts. Ir cilvēki, kuri izmanto vecu pagrabus, bēniņus, pamestas vietas un sauc ar kārtīm, citi izmanto spoguli un sveces, citi vēl speciālus buramos vārdus. Pīķa Dāma izceļas nežēlības ziņā ar seansa dalībnieku žņaugšanu, vilkšanu, grūšanu, bieži atskan skaņa it kā kāds grabinātu kaulus, smagākās situācijās cilvēki tiek piespiesti pie sienas, pati izsauktā Pīķa Dāma arī materializējas kaut kur telpā, pa telpu mēdz arī lidot vai kā citādi pārvietoties dažādi priekšmeti, atskan vaimanas. Baltā Dāma vairāk spokojas pa māju - krīt priekšmeti, virinās durvis, dzird, ka kāds staigā.

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Izsauktie, teiksim tā, citu pasauļu iemītnieki, parasti izvēlas vienu vai vairākus upurus un vienu no visa dalībnieku pulka, kuru atzīst par savējo, Tam cilvēkam viņi pāri nedara, taču ikdienā liek par sevi manīt gana bieži. Upuri gan dabū pa pilnai programmai un upuru lomā sevišķi ir tie, kuri seansa laikā smejas, ķiķina, vai kā citādi neatbilstoši uzvedas. Lielākās kļūdas, ko cilvēki izdara - no bailēm pārtrauc seansu, ieslēdzot gaismu vai aizbēgot no telpas (man pašai arī tā sākumā bija)

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Pasaki, kā šis kāds Tevi vajā un neliek mierā, kā tas lāsts izpaužas? Neviens izsauktais lāstu nevienam neliek, viņi tikai vajā konkrēto personu, lai tā viņus aizsūtītu atpakaļ, tā kā lāsts ir Tavas iedomas. Citiem vārdiem, varbūt Tu esi pats ar savām bailēm radījis poltergeistu, tad tur neviens cits nespēs palīdzēt, kamēr neuzvarēsi savas bailes.

unknown (), pirms 13 gadiem :

Man melna dama nelauj gule un kad eju gulet vina man rauj segu nost :(
Ludzu pastasti ka no vinas tik vala

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Ja Tu viņu sauci savā istabā un ar kādu kopā, tad vajag atkal savākties un noorganizēt vienu seansu. Pirms vispār ko tālāk saku, vajadzētu Tevi kārtīgi nolamāt, ka lien tādās lietās iekšā, ja neko nezini par to visu. Viss jāatkārto tāpat kā seansa laikā, kad to izsaucāt, tad jāpaņem papīra lapa un jāzīmē kāpnes pa vienam pakāpienam, ikreiz sakot - Pīķa Dāma, dodies prom! -, un tad uzdodot jautājumu - vai Tu jau esi prom? (viņa parasti pasaka - jā vai nēm bet tad viņai jāprasa

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

uz jā lai izdara to vai uz nē atkal kaut ko citu. Un tā uz katru pakāpienu, ko zīmē - pavēle un jautājums. Ar Pīķa Dāmām ir bīstami tas, ka tās ir ārkārtīgi grūti dabūt prom. Ja viņa negribēs, tad nekur neies. Vēl nepieminēju, seansa sākumā dalībnieki izspēlē kārtis bez kungiem un dāmām ar pīķa kārtīm, cik liela kārts paliek kādam rokās pēdējā, tas arī zīmē šīs kāpnes ar tik daudz pakāpieniem, cik kārts vērtīga. jautājumus un pavēli izsaka visi kopā. uz pēdējā pakāpiena visi saka

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Mēs Tev pavēlam - dodies prom! tik reizes, cik vērtīga bija kārts un cik pakāpieni tika zīmēti. galā lapu sadedzina ar sveces liesmu un spoguli, ko izmantoja (sveces stāv pret spoguli, lai tajā redz sveces liesmas), nosmērē ar papīra pelniem,nosedz ar necaurspīdīgu audumu. Ja Tev istabā ir spogulis, neturi to neapsegtu naktī! Bīstamākie ir spoguļi, kuri vērsti pret gultu. PS. ar šķīvi un alfabētu parasti izsauc mirušu cilvēku garus un mājas rūķīti-to neizmanto un met tām lietām vispār mieru!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis G.

+2334

 
Pastāsti, lūdzu- kā izpaužās pīķa dāmas lāsts un kā viņa Tevi traucē?!

pirms 13 gadiem  

unknown (), pirms 13 gadiem :

vina man nelauj iet gulet :( kad es eju gulet vina man rauj nost segu

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

NEKAD NESAUCIET GARUS, MELNĀS DĀMAS UTT. !!!!!! LŪDZU !!!!! Mani bērni to jokojot izdarīja pirms pāris gadiem un melnā dāma ir vienā iemiesojusies, nesen tikai to noskaidroju un sapratu. NOPIETNI. Nezinu ko darīt. Ceru ar baznīcu izdabūt ārā. Lūdzu, kas lasa, aizlūdziet par Lauru Mariju...

pirms gada  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ja

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

mēs ar draugiem pameginajam vienreiz saukt bet vina neiznaca lauka pastasti kapec vina neiznaca ārā ko

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kāpēc balto? Mulates arī smukas...

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Gan jau kādā pakalpojumu firmā ir i vienas i otras. Un pašu melno ar var izsaukt. Tas gan dārgs prieks būs, bet ko padarīsi, kad neliek mieru ...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.