Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 7

    balsis

Nikita Glukhov

+1691

 
www.youngmagic.lv Ir ļoti daudz Bicycle kārtis. Tur ir bezmaksas piegāde Rīga un var dabūt pamacību trikam bezmaksas! Es sūtīju un esmu ļoti apmierināts (Bicycle Arcane Black), piegādāja vienas dienas laika!

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Uldis Zakis

+80

 
Es sutiju youngmagic.lv Labas kartis un atra piegade! Sutisu vel!

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Andri Nikita Alfred Tom vai kāds tavs īstais vārds tev jāmeklē psihiatrs vai nerologs jo tev personības dalīšanas un atmiņas zudumi.
Bet nu jā reklāmējas jau katrs kā māk ;) Lai veicas un iepriekš paldies par vismaz 3 mīnusiem ;)

pirms 10 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Vispār vadoties pēc Andris Zakrevska iepirkumu biežuma es teiktu, ka www.youngmagic.lv piedāvā ļoti nekvalitatīvu preci un ir atmiņā nepaliekošs veikals.
Andris pirms pāris mēnešiem pirka līdzīgas kārtis un kārtis jau izjukšas, pamācības pazudušas, veikala nosaukums aizmirsies.
Nav vērts iepirkties tajā www.youngmagic.lv ... ;)
Bet viltus profilus gan audzē kā traki, jau kādi 6-7 būs :D

Andris Zakrevskis, pirms 10 gadiem :

Jā! Man ir vairākas personības! Un tas vis ir reklāmas dēļ! Bet mes piedāvājam oriģinālo un kvalitatīvu preci no Amerikas! To ko par mums uzrakstīja "nezināms (gulētājos) tas ir meli! Mes jau tirgojam gandrīz gadu un notirgojam gandrīz 400 vienības un nebija nevienas sūdzības. Ja Jums ir neuzticēšanās pret mums, mes kad piegādājam pasūtījumus, katru reizi atveram un parādam preci pircējam, ka tā ir oriģināla iepakojuma un tas ir kvalitatīvas kartis! Pamēģiniet, un nenožēlosiet!

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Tāds negatīvisms no Jums izstaro, ka man bail būtu pie jums iepirkties.

Andris Zakrevskis, pirms 10 gadiem :

No manis nav nekāda negatīvisma) Bet jūs melojiet un nevarat atbildēt par saviem vārdiem! :( Negribētos tikties ar tādu pircēju ka jūs! Labu un pozitivu dienu Jums!

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Tikai ironiski secinu papētot jūsu jautājumus :) Atvainojos, ka tik dziļi sāpināju atklājot un piesmejot jūsu plānus :)
Labām lietām reklāmu parasti nevajag.

Andris Zakrevskis, pirms 10 gadiem :

:DDD Mes dzīvojam jau 21. gadsimta un esam apmēram 2 miljoni Latvijā))) Jebkura prece bez mārketinga ļoti ilgu laiku paliks nepamanāma! Bet mūsdienas ir arī ļoti liela konkurence. Un ja nav daudz naudas uz reklāmu, tad dažādi metodi ir labi! :) Uzsveru, ka es pārdodu labas un kvalitatīvas preces un tas preces ir interesantas tikai burvju triku māksliniekiem! Bet varat atbildēt cik cilvēku no jusu draugu loka nodarbojas ar burvju trikiem? Tas ir par Jusu pēdējo teikumu

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.