Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Merilds

+81

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 766 skatījumi

Vai aktierim Latvijā ir izaugsmes iespējas?

Hobiji » Cits

Esmu jaunietis, kurš ļoto vēlas saistīt savu dzīvi ar šovbiznesu. Es vēlos uzzināt kur Latvijā var sākt savu aktiera karjeru.

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Atkarīgs no tā, ko jūs saprotat ar izaugsmes iespējām. Par aktieri nepiedzimst. Lai kļūtu par profesionālu aktieri, kas saņem atalgojumu par savu darbu, ir jāiegūst augstākā izglītība aktiermākslā. Daudziem slaveniem aktieriem ir savu studentu kursi, konkurence ir milzīga, tiek atlasīti labākie no labākajiem, pēc vismaz 4 vai 5 gadu studijām pabeidz kādi 8. Talantīgākajiem tiek piedāvāti darbi teātros, nepārtraukti ir jāpiedalās kāstingos uz lomām filmās, gribētāju ir simtiem. Bez atbilstošas izglītības neko vairāk par savas pilsētas pašdarbnieku amatieru teātri cerēt nevarat. Parasti jau ar to arī sāk, ja interese ir tik liela. Ja nekas darīts nav, nekādās pašdarbinieku kopās neesat darbojies, nedziedat korī, nedejojat tautiskās dejas, tad ar pliku gribēšanu būt par aktieri, neviens jūs augstskolā neuzņems.

pirms 7 gadiem  

Merilds, pirms 7 gadiem :

Esmu jau no bērnības spēlējis teātrī, tagad vidusskolā piedalījos skolas Televīzijā kā vadītājs, improvizācijas teātris, daudz rakstu scenārijus... Esmu vairākkārt slavēts par savu talantu sasmīdināt cilvēkus, esmu pilnībā bez kompleksiem, nav kauns no cilvēkiem

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.