Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

John Kingston

+10

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 833 skatījumi

Metināšanas iekārtas

Hobiji » Cits

Sveiki. Pašu vajadzībām ir nepieciešams metināšanas aparāts. Vai ir pieejami aparāti kam nav vajadzīgi baloni? Auto bleķa un plāna nerustošā tērauda plākšņu metināšanai? Vienkārši negribas krāmēties ar to balonu īri ja labi to aparātu izmantošu pāris reizes gada.

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Manuprāt vienīgais kas tad paliek ir elektrodi , bet plānu skārdu gan neesmu ar tiem metinājis un ja esmu , tad kvalitāte bija apšaubāma :( Iespējams ir īpaši tievi elektrodi ,izmantojot kurus metina ar mazu amperāžu, bet man ar tādiem nav bijusi darīšana.
https://www.ltab.lv/wp-content/uploads/2009/07/6662_351.pdf
Pats metinu apmēram 35 gadus, bet sākumā ar gāzi un vēlāk ar pusautomātiem. Ar elektrodiem salīdzinoši reti un pārsvarā metāla konstrukcījas. Viens no universālākajiem veidiem būs TIG , bet tam arī ir vajadzīga gāze :(

pirms 7 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

Viena neērtība TIG tomēr ir salīdzinājumā ar MIG/MAG metināšanu - aizņemtas abas rokas :( , ja vajadzīgs papildināt šuvi ar metālu. MIG metināšanā stieple tiek padota automātiski un tās daudzumu var regulēt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.