Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1001 skatījumi

Kur var iepirkt preces (var pieminēt jebkādas) Vācījā lai tirgotu internetā ?

Hobiji » Cits

Preces kuras var notirgot amazon vai ebay .
Kautkut var dabūt lietotas vai jaunas preces ?

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jautājums ir no sērijas, kā var kļūt par autobusa šoferi, ja man nav autovadītāja tiesību un automašīnā esmu sēdējis tikai aizmugurē. Savus piegādātājus jums neviens neatklās, konkurence nevienam nav nepieciešama. Ja jūs neprotat cept maizi, tad jūs nevarat būt par maiznieku. Meklējiet preci, pētiet tirgu, testējiet, iegādājaties vienu vai divus produktus, izveidojiet ebay izsoli, skatieties vai ir pieprasījums, vai pēc visu izdevumu atņemšanas ir arī veselīga peļņa, cik produktus var pārdot, vai tas vispār atmaksājas, par kādu cenu atmaksājas ieguldītais darbs un samaksātās komisijas par platformas izmantošanu, preces iegāde, uzglabāšana, pasta izdevumi, nodokļi, utt. Mūsdienās ar apģērbiem kādu pārsteigt ir grūti, visu lielā mērā nosaka cena un kvalitāte. Interneta laikmetā pat pusaudži prot pasūtīt lētas preces no Ķīnas vai Honkongas.

pirms 6 gadiem  

JanKa, pirms 6 gadiem :

Piegādātājus neatklāj narkotikām.
Ražotājs grib pārdot savu preci un reklamē savu pārstāvniecības ķēdi. Cits jautājums kurš ķēdes posms būs gatavs pārdot pāris preces. Manam uzņēmuma interesēja nosacīti specifiska elektronikas ierīce, kuru tālāk uzstādam saviem klientiem. Pie mums tā maksāja ap 100 naudiņam, griezos pie ražotāja, tas piedāvāja pārstāvi Igaunijā, no kura pērku 2x lētāk. Un ne jau tūktošus vienā reizē, kopumā pa vairākiem gadiem kādi 100gabali nopirkti.

Edgars Bukovskis, pirms 6 gadiem :

Tādat vairumtirzniecībai ir interesanti pārdot pēc iespējas vairāk (tādējādi nopelnot vairāk) kas gan ir izdevīgi man ...
Bet tur tas jautājums ...
Kur lai tādus noslēpumainos vairumtirzniecības punktus atrodu lai es varētu sākt orientēties tajā ko es varu nopirkt daudzumā ar saviem 2 tukstošiem .

Aivis Svirskis™, pirms 6 gadiem :

Jā, jā, JanKa, gudrinieks. Pastāstiet mums, kur jūs iegādājaties savu preci par lētām naudiņām vairumā un kur tirgojat to ar uzcenojumu un varēsiet savu bodi vērt ciet.

JanKa, pirms 6 gadiem :

Aivi lasīt nemāki vai kā? Lēti var dabūt pie ražotāja! Esmu tirgojis elektroniku, esmu runājis ar ražotājiem, zinu kā vietējās ķēdes velk sūdus iekšā no Ķīnas, kā lielās ķēdes tirgo mazo ražotāju preces, kā diedelē cenu lielajiem ražotājiem. Absolūti nav problēmu atrast kur nopirkt, ja ir apgrozāmie līdzekļi. Sāls ir kā nopelnīt. Tāpēc vairs to nedaru.

Aivis Svirskis™, pirms 6 gadiem :

Jankas, atbilde ir no sērijas lētākā un labākā maize ir beķerejā. Taisnība, bet bezjēdzīga atbilde, gluži tāpat kā jautājums. Piegādātāju adreses un kontaktus neviens jums tāpat nedos. Muļķu nav! Nav piegādātāja vai produkta, nav arī veikala!

JanKa, pirms 6 gadiem :

Aivi, padalies, ar negatīvo pieredzi kurš ir tas neviens kas nedod kontaktus?
Gribu tirgot preci X, paskatos uz iepakojuma kas ir izplatītājs un eju runāju. Nav norādīts - atrodu ražotāju un runāju ar viņu pa tiešo, kurš vai nu piekrīt pats pārdot, vai norāda kur meklēt vairumtirgotājus. Ļoti bieži viens izplatītājs pārstāv vairākus ražotājus.
Jeb par viltotām DG somiņām utml precēm domā? Tām gan varētu būt problemātiskāk noskaidrot piegādātāju.

JanKa, pirms 6 gadiem :

Varbūt ir preces kurām piegādātāji ir slepeni un neviens nesauc vārdos. Visur kur man bijusi saskarsme - pārtikas un saimniecības preces, visa veida būvmateriāli, elektronika, elektroinstrumenti nav bijis problēmu atrast piegādātāju vai pa tiešo vienoties ar ražotāju vai tā pārstāvi. Un tie nav nekādi cepumu ražotāji no kaimiņmājas, bet lieli starptautiski uzņēmumi. Cenas ir cits stāsts, par tām gan vienošanās neizpaust utt.

Aivis Svirskis™, pirms 6 gadiem :

Kaut vai tu pats un ikviens, kas kaut ko iepērk un tirgo tālāk. Tā ka beidz tēlot muļķi. Paskatīties piegādātāju uz iepakojuma... Tas gan ir ļoti asprātīgi. Runa ir par kontaktu, kontakts ir konkrēta amatpersona, kas atbild par tirdzniecību un ir lemtspējīga. Uz iepakojuma ir norādīts tikai customer service numurs Indijā, no kura neko vairāk par Paldies, mums jūsu viedoklis ir ļoti svarīgs, saņemt nevar. Latviski tas ir tulkojams kā, ejiet ratā, mums ir nošpļauties par to, ko jūs domājat.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Preces var nopirkt pa taisno pie ražotāja, izplatītāja, vairumtirgotāja, citā veikalā utt.
Jautājums ir par cenu. Neviens pirmo reizi redzētam pārpircējam, kurš gatavs nopirkt vien dažas preces, nedos labu cenu. Jo tuvāk ražotājam jo cena, mazāka, bet apjomi lielāki.
Iedomāts štrunts X uz vietas Eiropā maksā apmēram 30..40 naudiņas, aliexpress jau tikai 20 naudiņas, Alibaba vēl mazāk - 10 naudiņas, bet jāpasūta vismaz 100 gabali, pasūtīsi veselu paleti vai jūras konteineru būs vēl lētāk. Tomēr pērkot vairumā piegāde nebūs bez maksas, būs muitas nodevas utt.

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.