Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Janis Vilksna

-20

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1722 skatījumi

Kur var iegūt Investīcijas,ja vēlos savā pilsētā atvērt bāru?

Bizness un finanses » Investīcijas

Kur var iegūt Investīcijas,ja vēlos savā pilsētā atvērt bāru?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
Bārs ir viena no visneizdevīgākajām investīcijām. Jāiegulda lieli līdzekļi (līdzīgi kā sabiedriskā ēdināšana) peļņa neliela un var būt tikai tad, ja ir liels apgrozījums vai tie paši iepriekš minētie nelegālie ienākumi. Ja nepieciešams aizdevums, vērts ielūkoties http://www.atrsaizdevums.lv/kur-dabut-naudu/. Lielākus aizdevumus piedāvā bankas, piemēram, Hipotēku banka aizdod līdz 56 tūkstošiem latu, no kuriem daļu var arī neatmaksāt, bet procenti vienalga, protams, būs jāmaksā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Jansons

+3965

 
Vēl var mēģināt piesaistīt investīcijas no savas pilsētas kriminālajiem grupējumiem, piesolot viņiem vip zāli vai ko tādu. Biznesa izgāšanās gadījumā gan sekas būtu diezgan bēdīgas...
Ja godīgi - iesaku padomāt par oriģinālāku biznesu, jo izredzes, ka tev sanāks kaut nedaudz ienesīgs tas bārs vai kaut vai pa nullēm, ir minimālas.

pirms 14 gadiem  

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

Man arī nāca prātā līdzīgs investīciju avots - vietējās prostitūtas, policisti, kuriem darba lauks palielinātos. Doma par VIP zāli man prātā neienāca. Tā zāle ir stiprāka par parasto? Jokoju. Tiešām šajos laikos bārs nav laba ideja, ja vien pats nevari nosegt visas izmaksas un taisīt savam priekam. Nauda, ja nu sanāk ko nopelnīt ir bonuss. Savādāk - ja jāatdod aizņēmumi - tad ir ziema.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Bankas un pie uznemejiem. Ja patiks Tava ideja, tad ari ir ceribas dabut naudu.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.