Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Vnk Super

+206

 
  • 20

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 6026 skatījumi

Kādos investīciju fondos ir vērts ieguldīt brīvos līdzekļus?

Bizness un finanses » Investīcijas

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (20)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

verners osis

+16083

 
ieej bankas fondu fondos,papēti kādas izmaiņas par pēdejo pusgadu,kas aug kas ne,cik maksā,salīdzinoši ar izaugsmi,izvēlies riska faktoru(uzrāda %),un tad būs informācija kas attīstās kas grimst,bet varbūt var ieguldīt grimstošā,jo tas būs lētāks,ja ir aizdomas ka varētu atdzimt,tad būs ienākumi.Vispār ilga ķēpa,bet ja iegulda dažādos,reāli sliktākajā gadījumā zaudēsi 20%,vai vinnēsi līdz 60%.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Viss atkarīgs no tā - cik lieli ir pieejamie līdzekļi / uz cik ilgu termiņu vēlas ieguldīt / vēlās ieguldīt LV vai ārpusē.
Labu / drošu iespēju ir gana daudz - gan īstermiņam, gan ilgtermiņam.
Lai veicas!
;)

pirms 14 gadiem  

Priekšnieks, pirms 14 gadiem :

reāli saturīga atbilde... :oP

Van der Gints Kalnberzs, pirms 14 gadiem :

tikpat saturīga, cik jautājums! :)

Ja interesē kas konkrēti - sakontaktē mani "draugos" !

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pašlaik vienīgie, kas reāli aug īstermiņā ir Ukrainas fondi. Ja interesē ilgtermiņš - 5+ gadi - USA balanced.
Bet reāli es tagad ieteiktu pamukt uz kādi 2-3 gadi no šīs lietas, ko pats arī daru, jo ir bažas par Ķīnas krīzi, un tad gan sāksies .... ib... šī krīze liksies kā pasaka...
Bet tā ja ir vēlme paspēlēties - ej uz biržu. Forexā Tevi pat apmācīs un tur var nopelnīt ja galva un atjautība strādā... cik? kaut 1000% gadā ja spēj...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

interesanti piedāvājumi ir strukturētās obligācijas, kad ir garantijas pamatsummai un minimālai peļņai un potenciālais ienesīgums krietni pārsniedz depozītu piedāvājumu, vēl interesantāk ir iegādāties šīs obligācijas otrreizējā tirgū, kur daudzas var nopirkt krietni lētāk nekā ir to nominālvērtība, līdz ar to beigu peļņa sanāk vēl lielāka.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māras zālītes dzejoļu krājumos, vēl jau var arī Gata spirta izlaidumos, kā arī Baibas Ripas entuziasmā, variantu ir daudz :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ingus Rūķis

+3522

 
Kaut kad septembrī liekus 500 EUR ieliku "Swedbank Fondu fondi 100" Kaut kad janvārī vai februārī naudu savajadzējās un nopārdevu visas daļas. Kopā sanāca ap 570 EUR. Ja vēl rēķina, ka gan pirkšanai, gan pārdošanai ir pa 5Ls komisija, tad sanāk, ka apmēram 5 mēnešu laikā peļņa bija ap 15%.

Nelaime vien ir faktā, ka tu nekad nevari zināt, kuri fondi kad var nogāzties zemē. Tie paši Swedbank fondu fondi dažas dienas pēc tam, kad biju viņus notirgojis nogāzās par kādiem 3 vai 4% uz leju.

Attiecīgi ja vien neesi gatavs riskēt un arī zaudēt, tad labāk ar fondiem nekrāmēties. Lai labāk saprastu, ko nozīmē zaudēt, ir vērts pasekot līdzi tam, kā izskatās vēsturiskais fondu vērtības grafiks krīzes pilnbriedā :).

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Reāli ja ir vismaz piem - 1000Ls Tad ja labi pacenšas var netikai iegūldīt . Nedaudz grāmatu japalasa un pats var uzsakt nodarboties ar valutas maiņkursu . Ja sanāk un tā lieta padodas var ļoti labi nopelnīt vēl vairāk naudiņas . Zinu cilvēkus kuri ir labi sapelnījuši uz šo lietu . Un netikai drusku, bet ari desmit un padsmit tukstošu skaitļu apmēros . ! Vismaz te tu zini un pats nodarbojies ar to lietu . Nevis beigas kad esi ieguldijis tad nu jāskatas kur un kas un cik daudz tev ta nauda vainu aiziet vai atnak . Nu , bet tās ir tikai manas domas .

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rīgas Fondu birža ( NASDAQ ) piedāvā pietiekami daudz iespēju lai nemeklētu tās pa Krieviju un citiem pasaules nostūriem.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

leo arajs

0

 
naudu labakais ieguldit janiesos kas sper solus sovbiznesa!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ieteiktu krievijas fondu. Kaut vai tajaa pashaa Parex...

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.