Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2002 skatījumi

pensijas fonds

Bizness un finanses » Investīcijas

Katru mēnesi, jau vairākus gadus, labprātīgi veicu iemaksu-15 eiro savā pensijas fondā, pie naudas izņemšanas tikšu tikai ,( ja negaidīšu pensijas gadus) 55 gadu vecumā, tātad ne tik drīz. Kā jūs domājat, vai manas saulainās pensijas vietā, es būšu finālā būšu nosponsorējusi kādu valdības komandējumu uz ārzemēm.Naudu maksāju Unibankā.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ivars Gurkovskis

+2154

 
pensiju 3. līmenis ir privāts pensiju fonds un valdībai tur nav nekāda sakara, tieši otrādāk - katru gadu varat saņemt no valsts daļu IIN. :)

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

un , ja banka pazūd, tad arī mana nauda pazūd?

Ivars Gurkovskis, pirms 14 gadiem :

banka var bankrotēt, bet ne pazust. pensiju fondi naudu glabā vērtspapīros, tātad ir ķīla. un jūs jau nemaksājat seb bankai, bet seb pensiju fondam, kas ir cits uzņēmums.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aldis Dzenovskis

+2380

 
AS "SEB atklātais pensiju fonds" ir AS "SEB banka" meitas uzņēmums, kas ietilpst SEB (Skandinaviska Enskilda Banken) finanšu grupā.
SEB ir viena no lielākajām Ziemeļeiropas finanšu grupām, kas sniedz banku un citus finanšu pakalpojumus vairāk kā 20 pasaules valstīs un apkalpo vairāk kā 4 miljonus klientu.

Akciju sabiedrība "SEB atklātais pensiju fonds" ir finanšu un kredīta sabiedrība, kuras darbības mērķis ir nodrošināt pensiju plānu dalībniekiem vecuma papildpensijas kapitālu saskaņā ar likumu "Par privātajiem pensiju fondiem" un pensiju plāniem, uzkrājot un ieguldot pensiju plānu dalībnieku un viņu labā izdarītās naudas līdzekļu iemaksas .

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.