Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1256 skatījumi

ir ideja kas spētu radīt miljonus....ko izvēlēties: sēklas kapitāla fodus, riska kapitāla fondus vai biznesa enģēļus?

Bizness un finanses » Investīcijas

Ja man ir ļoti laba biznesa ideja, kas spētu nest miljonus... kam es tiešām ticu :) biznesa plāna vēl nav... finanšu aprēķinu arī vēl nav, kā arī nav starta kapitāls lai to visu uzsāktu... pie kā man labāk griesties, no kā es saņemšu lielāku atbalstu idejas realizēšanā, zināšanu, kontaktu, un protams arī finansiālajā ziņā... pie biznesa enģēļiem, riska kapitāla fondien vai sēklas kapitāla fondiem?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
sāc to visu domāt pats - kas vajadzīgs biznesa uzsākšanai, kādas telpas, tehnika, cilvēki, kāds varētu būt apgrozījums mēnesī, kāda peļņa, pa cik pieaugs klientu apjoms pirmajā gadā u.tml. lietas. Sāc to savau pasauli pamazām būvēt no viena stūrīša, atrodi netā kādu paraugu biznesa plānam un beigās kautkas jau iznāks! Citādi pastāstīsi savu ģeniālo domu kādam un tas to realizēs pirmais Tavā vietā... :o)

Swedbankai ir ta`ds projekts "atspēriens". varbūt tur kautko var saštukot...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown (Google)

+1407

 
nu zini caliit, es tam vienreiz gaaju cauri un teiksu tev taa; man lai uztaisiitu tikai bizneza plaanu un projektu uzreiz pateica ka buus jaasamaksaa ap 5 000, vienaa riigas firmaa !! bet lieta taada, ka tu nevienu vispaar nepiesaistiisi, ja tev nebuus gatava projekta un biznesa plaana, taa luuk !! jo cilveeks kas gribees dot tev naudu, vinjss prasiis biznesa plaanu un projektu lai speetu paskatiities uz iespeejamiem ienaakumiem un ne tikai mutiski, bet pamatoti uz papiira !! vot te jau saakas probleemas. jo pat liidz projektam un plaanam ir garss un lielas naudas izdevumu celjs. papildus-lai tu vareetu taisiit projekta plaanu, tev vajag zemes gabalu kur vinjam jaabuut, tev taads ir ? jebkurss katrs projekta plaanu arii nevar taisiit, jo projektaa ietilpst arii taada lieta kaa kanalizaacijas un elektriibas pieeja un to jau paarbauda speciaalas firmas kas brauc uz to vietu kur tev ir zemes gabals un taisa secinajumus, meerijumus un to ieklauj projektaa.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.