Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

unknown (Google)

+1215

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2110 skatījumi

Izdegšanas sindroms?

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Nesaprotu, kas ar mani notiek: nekas neinteresē, neko negribas, darbā neesmu bijusi 2 dienas (ņēmu slimības lapu bez vajadzības), lai gan parasti esmu pat ļoti apzinīga (un vēl šajos laikos...) kā iedomājos, ka pirmdiena nāk, gribas palīst zem segas un nelīst laukā. Pat pašas ģimene rīt uz nerviem. Gribas aizbraukt uz otru pasaules malu, lai visi liek mieru! Kas tas ir?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Dagnija Bramane

+8277

 
eh.. izskataas, ka esi paarstraadaajusies. Ja vari, paņem atvaļinājumu. ja nevari, darbaa dari tikai savus pienaakumus un nedomaa par nevajadziigajaam lietaam. maajaas atrodi laiku sev- ej pastaigaas, paklausies savu miiljaako muuziku un nedari neko, un pats galvenais sevi nenosodi par to.

cilveekiem ar zemu pašvērtējumu raksturīga pārstrādāšanās, jo lai izpatiktu citiem vinjsh uznjemas daudz, daudz pienaakumu, tad nevar ar tiem tik galaa, norok sevi, ka slinjkis vai muljkis, un njem jaunus darbus un taa ritenii. bet vajag saprast cik var izdariit.

labi paliidz un uzlabo garstaavokli fiziskas aktivitaates. ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Tev ar steigu ir jagriežas pie ārsta, man bija konkrēti tas pats variants unes tā sevi mocīju līdz sāka atslēgties locekļi, no sākuma kājas un pēc tam rokas, pus gadu nogulēju uz gultas jo nevarēju vairs paiet un labākais jau ir tas ka neviens ārsts nevarēja pateikt kas pa vainu līdz pazīstama dakterīte aizsūtīja pie psihiatra jo pie visiem pārejiem dakterīšiem jau biju pabijis, atklājās ka esmu slims ar HAMILTONA SINDROMU ( tasir ka no nervu pārslodzes atslēdzās locekļi ) tā nu sāku ārstēties divu gadu garumā un tagad paldies dievam ir vis okeij, varu skriet kā jauns puišelis.

pirms 14 gadiem  

Jānis Keivs, pirms 14 gadiem :

Vēl tik izskatās, reizēm sāp galva!!:)

Agris Bite, pirms 14 gadiem :

Jā un tiešām par galvu aizmirsu piebilst, ar galvas sāpēm mocījos gadus septiņus, apmēram ap to pašu laiku kad sākāspretīgums pret visu apkartējo bet kad sākās visu iespējamo ārstu apmeklējumi ( izņemot ginekologu ) un entās komisijas astoņu mēnešu garumā tad galvā neatrada pilnīgi neko. Citremons un paracetamols bija kļuvuši par ikdienišķo maizīti.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Tas nav raksturiigs tikai cilveekiem ar zemu pashnoveerteejumu. Tas biezhi gadaas arii ar darbaholikjiem, vai vnk cilveekiem, kas ljoti daudz straadaa. Pasham taa ir gadiijies un aaraa paliidz tikt, tikai pozitiivas domas. Jaameklee kkas kur piekjerties. Muuzika, pavasaris dabaa, miiljotais cilveeks(taads kursh tiesham meegjina tevi saprast), kaada cita interesanta nodarbe(iznjemot darbu). Shaada staavoklja rashanos var saliidzinaat, ar to, ja iepatiikas kaada dziesma un tu vinju klausies nepaartaukti. Pec kadas 100taas reizes vinja tev vnk riebsies un izraisiis tikai negatiivas emocijas. Tapat ir arii ar darbu un dziives rutiinu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Tieši tā, uzspļauj visiem un dodies pāris dienas atpūtā. Nevar vienmēr un par visiem parūpēties. Aizbrauc pie kādas draudzenes vai uz vienkāršu viesu namu. Bet tā pie dabas, pie ūdeņiem. NOTEIKTI bez ģimenes. Viņiem bez tevis pāris dienas nekas nenotiks.
Kad atgriezīsies jutīsies kā no jauna piedzimusi ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Martins Vids

+393

 
Epšteina Barra sindroms... potenciāli...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Izklausās pēc vienkārša pavasara noguruma un pārslodzes. Iegādājieties kādu multivitamīnu kompleksu, padzeriet vitamīnus, pasekojiet savam dienas režīmam - vipilnvērtīgākais miegs ir no pulksten 10:00 līdz 12-00 un no 22:00 līdz 24:00. Izvēdiniet māju, izejiet pastaigā pa parku, paņemiet vēl kādu brīvu dienu un vienkārši atpūtieties un visa apātija un nogurums pazudīs...

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.