Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Gatis Hartmanis

+118

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2205 skatījumi

Vai ir iespējams saņemt naudu atpakaļ par bankas darījumu?

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Vai ir iespējams saņemt(pieprasīt) naudu atpakaļ par bankas (Swedbank) darījumu kas veikts sakarā ar parastu sludinājumu (zip.lv ss.lv) ? Vienkāršs darījums

Pirms 13 gadiem

kā piemēram eBay variantā to pieprasītu nevis eBay lietotājam, kas pārdod, bet eBay vadībai...kas risina to. Bet vai ir kaut kas tamlīdzīgs iespējams arī ar bankām?... Vai ir vnk - samaksāts un amenos. ?

Gatis Hartmanis, pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Dzenovskis

+2380

 
Praktiski nē, jo ja nauda ir ieskaitīta pārdevējam šī nauda jau juridiski pieder viņam. Ja jūs griezīsieties bankā ar maksājuma atsaukumu, banka rakstīs vēstuli naudas saņēmējam ar lūgumu sniegt piekrišanu naudas atgriezšanai.
Savukārt ja naudas saņēmējs neatbild bankai, vai nepiekrīt naudu atgriezt, banka jums atbildēs, ka nav iespējams maksājumu atsaukt.
TAS IR MAKSAS PAKALPOJUMS: info te: http://www.swedbank.lv/cenas/cenradis.php?nr=1-12
!!!maksa par pakalpojumu negarantē naudas atgriešanu klienta kontā!!!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, var, bet atgūt var tikai naudu par darījumiem, kurus jūs pats neesat veicis. Jāraksta ir iesniegums bankai un 60 dienu laikā banka izskata jūsu pieteikumu un izpēta darījuma apstākļus, ja nauda no jūsu konta tika noņemta nelikumīgi, dubultā apmērā vai kā citādi kļūdaini, tad šo summu banka kompensē, dažos gadījumos vienojas ar naudas saņēmēju par atgriešanu, citos sedz no saviem līdzekļiem. Jūsu gadījumā gan jums nav nekādas iespējas ko saņemt atpakaļ no bankas.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Banka nav atbildīga par personu nepareizi veiktajiem maksājumiem vai partnera nekorektu pakalpojumu. Prasīt var no zip.lv vai ss.lv, ja pakalpojums neatbilst nosacījumiem. Pozitīva lēmuma gadījumā viņi atskaita naudu jūsu kontā.

pirms 13 gadiem  

Gatis Hartmanis, pirms 13 gadiem :

un atskaita no kā... no saviem līdzekļiem(zip.lv, ss.lv) jeb no pārdevēja? (Bet kā teici, tas nav iespējams, jo banka neatbild par nekorektu pakalpojumu).

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Arī zip un ss neatbild par lietotāju darījumiem un gar jūsu savstarpējiem darījumiem tiem nav nekādas daļas.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.