Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Agris Bite

+4063

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1402 skatījumi

Nespēju vilkt līdz...

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Šodien biju aizbraucis uz lietuvu un rados gandrīz sēdus , veikalā mūsu Latviešu Laimas ražojuma šokolāde ( tumšā porainā 70 procentīgā ) maksāja četrdesmit santīmus pāreiķinot mūsu naudā bet šeit Latvijā-konkrēti liepājā viņa maksā astoņģesmitdivus santīmus. Tad es vairs nespēju vilkt līdzi to pediņu domgājienam , par kādu izauksmi un gaišāku nākotni te vispār runājam. Varbūt ir kāds tā veida domājoš(profesors) kurš varētu kaut ko no šī visa nesakartotā bardaka ieskaidrot.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nekas pārsteidzošs tur nav, jebkura produkta cenu brīvā tirgū nosaka pieprasījums pēc šī produkta un gala cena ir atkarīga no pārdošanas apjoma un ir komercoslēpums. Tas par, cik Laima tirgo konfektes lielajiem tirdzniecības grupu uzņēmumiem ir zināms tikai pārdevējam un pircējam. Vismaz 30-50%, dažkārt arī vairāk no preces mazumtirdzniecības cenas sastāda pārdevēja peļņa, kuru tas var regulēt uz augšu vai leju, lai saglabātu interesi par produktu. Latvijā Laimas saldumi ir pašmāju produkts un pietiekami pirkts un augsti novērtēts, līdz ar to arī cena tiek turēta tuvu pie maksimālās...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

nē nē

+3609

 
Tas nav nekāds jaunums! arī šādi tādi lietuvas produkti latvijā maksā lētāk kā lietuvā un vispār ir tāda tendence, ka ražotāji ārzemēs savu produktu tirgo lētāk. Cilvēki, kas kko no mārketinga saprot, precīzāk mācēs pateikt, bet tas saistīts ar to, ka tādā veidā ārzemēs viņi ir konkurētspējīgāki.
dumji jau sanāk, bet nu tā ir!

pirms 13 gadiem  

Ivars Gurkovskis, pirms 13 gadiem :

tieši tā! ražotājs mājās spēlē uz to - izvēlies Latvijas preci, kā arī Lietuva ir lielāks tirgus, un lai lietuvietis Lietuvas šokolādes vietā pirktu Laima, viņai jābūt ne tikai labākai, bet arī lētākai.
Elmenhorster nektārs ko ražo Lietuvā šodien Maxima.lt 60sant, maxima.lv 49sant.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.