Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze

+692

 
  • 14

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 17305 skatījumi

 

Atbildes (14)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
http://www.mfa.gov.lv/lv/ireland/konsulara-informacija/bernu-pabalsti/?print=on
BĒRNU PABALSTI ĪRIJĀ UN LATVIJĀ
...
http://www.migrantworker.co.uk/benefits.asp?language=2
Bērna pabalsts- Child benefit
..
http://www.mfa.gov.lv/lv/london/konsulara-informacija/stradniekiem/
Informācija par pabalstiem un pensijām - pabalstiem personām darbaspējīgā vecumā, kā arī par vecuma pensijām, invaliditātes pabalstiem, bērnu pabalstiem (bērna piedzimšanas pabalsts, dzemdību atvaļinājums) u.tml. atrodama Lielbritānijas Darba un pensiju lietu ministrijas (Department for Work and Pensions) mājas lapā - www.dwp.gov.uk.
...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Bērnu pabalsts - child benefit par vienu sastāda 23 anglijas mārciņas nedēlā. Par diviem 34 (varu kļūdīties par pāris paundiem tas ir anglijas mārciņām). Otris, child tax credit, jā ar to ir viltīgāk. Summa atkarīga no taviem ienākumie uz ģimeni. Vientuļā māte tiešām var saņemt pat līdz 120 nedēļā par vienu bērnu. Daudzas tā arī noformējas, kaut arī dzīvo ar kādu kopā. Pārbaudes, ja tādas tiešām uzrodas, iepriekš jūs informēs par savu vizīti, tā kā... Mātei, lai saņemtu child tax credit jāstrādā, kā minimums 16 stundas nedēļā, bet tas ir nosacīti. Visu izsaka tavi GADA ienākumi. Rukā 7 dienas nedēļā kādu laiku un pasēdi mājās kādu mēnesi. Galvenais kalkulē savus ienākumus. Ja pārsniegsi, dabūsi atmaksāt atpakaļ. Un galvenais, lai saņemtu JEBKĀDU pabalstu ir jābūt savam nacionālās apdrošināšanas numuram. Termiņi kad sāksiet saņemt, kā paveicās. Bet tā ir 2 līdz pat (augstākais ko esmu dzirdējis) 8 mēneši. Bet naudu rēķinās no iesnieguma brīža. Kamēr gaidīsiet skaitītājs tikšķēs:)

pirms 14 gadiem  

Miss VIP in UK, pirms 14 gadiem :

Tieši tā! Viss ir atkarīgs no tā, cik tu saņem un vai vispār strādā.
Gada maxu šeit ļoti rēķina - viņu skatās pilnīgi visur.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Vaira

+3119

 
Cik es saprotu neviens isti nezina kada sistema tur ir... Lai gan gribetaju ir daudz, tachu valsts palidz visiem,kuram tas aiznem vairak laika, kuram mazak. nu noteikums protams ir, ja berns ir kopa ar tevi, ja macas vai apmekle bernudarzu...var kka noformet ja berns dzivo Latvija, tachu par to sikak nezinu.Mana mamma dzivo uk jau 6 gadus, ar diviem berniem un katru nedelju sanem 200 GBP par katru.
Ja tu neesi precejusies, tad var sanemt maju no valsts, kuru tev katru menesi apmaksas valsts, apmaksa ari bernudarzu, jo tur parsvara ir privatie bernudarzi un tie ir loti dargi (100-200 GBP)
Veiksmi!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

man zināms child credit kad jastrada vismaz 16h nedela tad sanemsi 250 funtus klat savai algai!!! ta pat ka ja tev nav 25 gadi un tev ir berns/berni var sanemt tax creditu! kas ari ir kaut kadi 200 funti klat pie menesa algas!!! www.dwp.gov.uk. ši ir diezgan noderiga saites uz visiem jautajumiem!! par to kad kaut kur nosutisu kadus papirus neviens par to naudu nenems un nesitis! tapec ir jamegina un japilda visadi papirini nekautrējoties :) kas to lai zin varbut tiesi tev paveicas :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oksana

0

 
Un ja man ir 4 bet es til ar vienu nesen adbraucu stradat us angliju vai es vary nokartot vienam 2g bernam pabalstu te U.k

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sveiki es esmu anglija ar diviem berniem, un nezinu ka jus ko kartojat bet man likumiski ir 920 funti menesi(tas ir child tax credit ,child benifit un working tax),bet es esu vientula mate.Pats bernu pabalsts ir tikai 35 funti. working tax tu vari dabut tikai tad ja tev ka minimums ir16 h nedela. un es neteiktu ka labakais ir stradat tikai 20 h nedela es pati esu nokartojusi ka es stradaju 37 un vairak un zinat es nesudzos tiri labi. Bet par to ka berni ir Latvija un pats anglija es nezinu ka var sanemt,ja kads zina dodatzinu,paldies.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

bet Latvijā par 8 ls mēnesī bērnu noteikti "PABAROSI" !!!:D

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vai var arī kautko saņemt, ja es tikai tagad aizbraucu un neesmu tur strādājusi?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

kadas mulkibas te Jus runajat...child tax credit nedelaa ir 55 paundi..plus ja vel stradaa ir working tax credit..un 80 paundi menesi child benefit!!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ir ari tada lieta ka child tax credit,tapec £20 nedela vien nebus,bet ari nebus nekadi 160...tas jau bija parspilets :)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.