Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

zaiga z

0

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1261 skatījumi

izdevigs biznes latvijaa?

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Kaadu iestadi lai atver? Ar ko ir izdevigi nodarboties?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+4881

 
Rīkot ekskursijas uz skaistām vietām Latvijā - Siguldu, Rundāles pili utt. Paņemt autobusu, savākt tūristus no Rīgas viesnīcām un aizvest. Pēc tam vakarā atkal izvadāt pa viesnīcām. un pirms tam uztaisīt smukus bukletiņus ar Ekskursiju piedāvājumiem, bildēm un cenām, kurus izvietot viesnīcās.

pirms 12 gadiem  

zaiga z, pirms 12 gadiem :

Juusu ideja man tiesham ir pie sirds! Valodas es zinu, vel majas macos spanju valodu, turisma koledzu esmu pabeigusi, par gidu vel atsevishkju diplomu dabuju... Turistus vienkarshi dievinu un praksi London Stansted esmu izgajusi, ideja vienkarshi superiga! PALDIES! PALDIES! PALDIES! :-)

Jānis, pirms 12 gadiem :

Lieliski! Tad man atliek tikai novēlēt veiksmi! :)

Dace Mazureviča, pirms 11 gadiem :

Bet padomā, cik konkurentu tev jau ir priekšā. Mūsdienās ir tik daudz uzsākti visādi biznesi, tikai daudzi no tiem vienkārši nedarbojas, jo nav oriģinālu ideju vai kas cits nezinu.

500

Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Zaiga,Zaiga Tev gribētos gan ,ka te visi sāktu atklāt sev vien zināmo par "tukšajām nišām" un fantastiskajiem knowhow ,lai Tev atliktu to tikai realizēt dzīvē :D
Ar šādu jautājumu var griezties pie ģimenes locekļie ,pie draugiem ,ja doma uzsākt kopīgu biznesu ....vai arī ,ja paņemsi tikai labo ideju,sabojāt draudzīgās attiecības uz visiem laikiem...

pirms 12 gadiem  

zaiga z, pirms 12 gadiem :

nu nav jau tik traki... :-) vienkarshi gribas lai kads palidz izdomaat... Es jau 7 gadus latvijaa nedziivoju, interesanti ko cilveki doma, ja godigi, gaidiju ka cilveki vispar mani centisies atrunaat no shadas domas.. :-)

Elīna, pirms 12 gadiem :

Joko? Mums (tāpat kā jebkurā citā valstī) ir un būs vajadzīgu uzņēmēji, veiksmīgi uzņēmēji, kas vēlas investēt un nodrošināt ar darbavietām un kvalitātīviem pakalpojumiem/precēm.

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Ja ir doma,drosme un uzņēmība uzsāk savu biznesu - UZ PRIEKŠU !!! Es tā izdarīju un esmu priecīgs ,ka neesmu vairs kāda kalpībā un pats sev noteicējs :),BET! ar ko nodarboties būs jāizdomā pašai .
Ja dzīvo kādā citā valstī,papēti ,kas tur ir tāds ,kā Latvijā nav un ko no tā būtu vērts šeit ieviest vai uzsākt.Valstīs ,kuras nebija padomju varā ,daudz kas ir attīstījies tālāk un daudz kas nav izturējis laika pārbaudi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu es zinu vienu labu biznesa nišu - projekts perspektīvs, ar dažādām pievienotām vērtībām - veselība, labdarība, cilvēku apmācība. Projektā ir liela nauda iekšā..

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ar kaut ko tādu, kas ir nepieciešams iespējami vairāk cilvēkiem un kas ir jāpērk regulāri. Piemēram apbedīšanas pakalpojumi, zobaŗstniecība, tualetes papīrs, elektriķa/santehniķa pakalpojumi. Vari izveidot maksas veļas mazgātavu daudzstāvu māju rajonos. Šobrīd gan veļas mašīna katram jau parasti ir pašam sava, bet nu ja būs labas cenas - var aiziet.
Vēl idejas - dzīvnieku viesnīca, velo noma, pārtikas piegādes serviss, mājokļa uzkopšanas pakalpojumi u.t.t.

pirms 12 gadiem  

zaiga z, pirms 12 gadiem :

Liels paldies par idejam... Biju domajusi par dzivnieku viesnicu, itsevishkji kad pashai nebij ar ko atstat savu kakjiiti kad gribeju braukt atousties uz bulgaariju... Un veelideja par produktu piegadi uz maja man ir pie sirds.. :-)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.