Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andrejs Bikovs

+2820

 
  • 0

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 693 skatījumi

PayPal slēgšana un adreses maiņa.

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Ir tā.
Saskaņā ar "PayPal" "Anti money laundering policy", standarta "Terms and conditions" un "Premium Account regulations", ikvienam, kurš nomaina "Country of residence", ir jāslēdz "PayPal" konts neatkarīgi no limitiem, un jāatver jauns, ievadot tas valsts bankas datus, kurā atrodas.
Līdz pagajušai nedēļai, man tas vienmēr, veiksmīgi ir izdevies. Tagad skuju.

Problēma kuru tas uzrāda pie konta slēgšanas slēpjas tajā, ka "PayPal" drošības serviss, joprojām nav izskatījis un akceptējis manu „Proof of ID no Latvijas”.
Respektīvi, pases kopija, kuru es augšuplādeju jau labu laiku atpakaļ, dzīvojot Latvijā, joprojām rādās neakceptēta, taču es vēlos sākt lietot "PayPal" pilnvērtīgi, nu jau ar Anglijas kontu un pierakstu, tāpēc lūdzu visas iespējamas domas par tēmu: „Kā man slēgt Latvijas pierakstu” ātrāk, un vai kāds ir saskaries ar šo problēmu.
Support klusē jau labu laiku.
Paldies ;)

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (0)

Tava atbilde

Šim jautājumam vēl nav atbildes. Esi pirmais!

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.