Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1072 skatījumi

Vai ir iespēja pārskaitīt telefona kredīta summu uz bankas kontu?

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Cik esmu dzirdējusi, tad eksistē tāds pakalpojums Mobilly, ka ir iespēja pārskaitīt no telefona uz banku, bet mājaslapā īsti informācija nav pietiekami skaidra. Vai kāds varētu paskaidrot?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nē, tādas iespējas nav. Mobilly.lv piedāvā tikai savu vai draugu telefonu kredītu papildināšanu no sava konta. Nauda, kas ir ieskaitīta mobilā tālruņa kredītā ir mobilā operatora peļņa un tā ne tikai nav atgriežama, bet arī var dzēsties, ja noteiktā termiņā šo summu neizlietosiet. Termiņš ir atkarīgs no papildinātā kredīta summas un var būt no dažām nedēļām līdz pusgadam un vairāk.

pirms 11 gadiem  

Oto , pirms 11 gadiem :

Bet vispār tā kontu padarīšana izklausās pēc bankas operācijām. Būtu jāsāk prasīt, lai mobilie operatori reģistrējas kā bankas, ja ta patīk apkalpot kontus un piesavināties iemaksāto naudu.

Priekšnieks, pirms 11 gadiem :

ko tu tur muldi? neviens neko nepiesavinās! tapēc jau taš saucas PRIEKŠAPMAKSAS kartes. Tu samaksā par pakalpojumiem (zvaniem) uz priekšu un tad lieto šos pakalpojumus. Tas ka Tu viņus neizlieto līdz galam noteiktajā termiņā, ir Tava problēma. Drīzāk vajag celt traci lai atceļ tos termiņus!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.