Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

CrazyAngel

+71

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 983 skatījumi

Bloķēts bankas konts

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Sveiki!
Man ir sanākusi šāda situācija: savas uzticības pēc, paņēmu kredītu, lai aizdotu naudu draudzenei, kā rezultātā viņa pazuda ar visu naudu. Sākumā sāku atdot no savas kabatas, bet tad sanāca galīgi štruntīgi ar darbiem, kā rezultātā kredītam uzauga procenti un protams pirmā doma bija, paņemt citu kredītu, lai varētu iemaksāt pirmajā, ar cerību uz labākiem laikiem, bet diemžēl - cerība muļķa mierinājums...

Rezultātā ( nezinu kāpēc, netika man paziņots ), bet man nobloķēja bankas kontu. Cenšos šo kredītu lēnā garā atdot, bet ir parādījusies iespēja, nopelnīt papildus naudiņu, diemžēl ir nepieciešams bankas konts, lai varētu gan ieskaitīt, gan pārskaitīt naudu.

Jautājums: vai man ir iespēja, atvērt bankas kontu, citā bankā? Ja ir - vai to uz reiz nenobloķēs?

Jau iepriekš, paldies!

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, varat atvērt kontu citā bankā. Bet jebkuru ienākušu naudu gan tūlīt izņemiet un pārskaitījumus kreditoram veiciet no citas bankas filiāles, kur jums nav konta vai no bankas filiāles, kurā konts jums ir bloķēts. Parasti jau kontus bankas bloķē tikai tad, ja no kontiem tiek veikta nelikumīga darbība, vai arī konta naudas bloķēšanu pieprasa tiesu izpildītāju, kuri darbojas pēc tiesas lēmuma piedziņas lietās, šādā gadījumā visi jautājumi par samaksas kārtību, tai skaitā, par kredīta atmaksas grafiku sastādīšanu, ir jārisina ar tiesu izpidītāju, kura lietvedībā ir jūsu lieta.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.