Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Vidzis Taigars

+172

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1239 skatījumi

kapēc nedrīks uztaisīt bankas kontu tāpat? bez iemesla.

Bizness un finanses » Personiskās finanses

kapēc parādās visādi jautājumi no bankas puses kad vēlies uztaisīt bankas kontu tāpat vien . runa irt par swedbank paldies par atbildēm
nosaukts tika minējums ka kontu vajag iepirkties internetā
vai tā ir bankas nekompetence? un vai vispār viņiem obligāti jāzin kas un kapēc?

Pirms 9 gadiem

paldies par atbildēm. un vēlos piebilst ka. ja nevelaties galvas sāpes. tad ieejiet swedbank.lv un piesakiet kontu internetā. klātienes iespaids bija nepatīkams. swedbank ir 9,5 miljoni klientu privātpersonās. 65 miljoni katru gadu ieskaitās tāpat vien no konta uzturēšanas. skaitlis ir vēl lielāks jo vienam cilvēkam ir vairāki konti. jautājums ir viens... kapēc apkalpojošais personāls neietur swedbank politiku un netaisās bankas kontu atvērt klientam. caur galvas sāpēm konts ir atvērts.

Vidzis Taigars, pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Drīkst uztaisīt kontu tāpat vien, kaut vairākus
Daudzi jautājumi būs par iespējamo aptuveno apgrozījumu kontā, vai pārskaitījumi uz ārzemēm būs utt. šāda tipa jautājumi, jo lai viņi varētu pielāgot bankas konta limitus kartei, internetbankai, utt. dažādus uzstādījumus uzliktu kontam.

pirms 9 gadiem  

Vidzis Taigars, pirms 9 gadiem :

tik un tā apkalpojošais personāls baida prom cilvēkus. nemaz nebija ieinteresēti taisīt bankas kontu! skan slimi. tas taču ir bizness viņiem skaitīt tavu naudu kāda tur starbība par sīkumiem. kur var pārbaudīt šos limitus? nevar viņi taču uzlikt kautko mazāku par noklusējamajiem limitiem vai ne? un kur var pašam kontam noņemt limitus. paldies par atbildēm

Mārtiņš Varenais, pirms 9 gadiem :

Par limitiem var noskaidrot vai nu bankā, vai arī vienkāršāk var iejiet internetbankā un tur būs malā sadaļa manas kartes (vai kā tā) tur varēs nomainīt limitu kartei un redzēt to ( cik kartei no bankomāta var noņemt, internetā maksāt ar karti cik var) internetbankas limitu gan laikam varēja tikai bankā mainīt

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kilgors Trauts

+1467

 
izklausās jocīgi, bet pieļauju, ka bankai ir jāzina kādu kontu Tev tieši atvērt - krājkontu, darījumu kontu jeb vienkāršu norēķinu kontu, kam var piesaistīt arī bankas karti.

pirms 9 gadiem  

Vidzis Taigars, pirms 9 gadiem :

jā pilnīgs sviests. ja es taisītu kontu no interneta tad tur nemaz neparādās lauciņš kādam mērķim paradzēts konts. tas ir vienkārši norēķinu un algas konts. nezinu kapēc apkalpojošajam personālam vajadzētu vēl ko zināt. vai ir vērts rakstīt sūdzību? apkalpojošais personāls teica ka mūsdienās kontus nevar tāpat vien uztaisīt. pat smīnēja man to stāstīdami. bija pat sajūtu nu ko es te esmu atnācis viņiem klientu nevajag varu doties prom.... jareiz tāpat vien nevar uztaisīt.

Mārtiņš Varenais, pirms 9 gadiem :

nu tas gan tā dīvaini no apkalpošanas puses, viņu interesēs jau būtu iegūt klientus, nevis atbaidīt.

Mārtiņš Varenais, pirms 9 gadiem :

nu tas gan tā dīvaini no apkalpošanas puses, viņu interesēs jau būtu iegūt klientus, nevis atbaidīt.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Hmm... Man ir 5 konti un, atverot jebkuru no tiem, neviens nekad neko nav jautājis.

pirms 9 gadiem  

Vidzis Taigars, pirms 9 gadiem :

vai zināt cik maksā palielināt konta limitus? vai tas ir bezmaksas?

Mārtiņš Varenais, pirms 9 gadiem :

Konta limitu maiņa ir bezmaksas gan bankā, gan internetbankā to darot

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.