Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Agija Jermaka

+1340

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1079 skatījumi

Kādas būs galējās aptuvenās izmaksas mājas ārējās fasādes apdares uzlikšanai?

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Ieskaitot visu krāsošanu,nosiltināšanu,katrā ziņā viss kas vajadzīgs,bet nevēlos fasādi ar dēļiem.
Man derēs jebkura pieredze,es vēlētos zināt arī jūsu kvadrātmetra platību ..paldies!

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Ja ēkair jaunbūve, tad projektā jābūt norādītām ar kādu materiālu, cik biezu siltināt un kāda būs fasādes apdare. Ja kas neapmierina, tad jāveic izmaiņas projektā.
Ja ēka senāka un neko nesaprotat no kā tā taisīta, tad vispirms jāsauc kāds būvfiziķa, lai apskatās kāds ir esošais sienas pīrāgs un sarēķina ar ko un kā siltināt, lai siltinājums "strādātu" un nekaitētu ēkas konstrukcijām.
Pilnīgi aptuvenas izmaksas 20-50EUR/m²

pirms 7 gadiem  

Agija Jermaka , pirms 7 gadiem :

https://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/homes-summer-residences/aizkraukle-and-reg/kokneses-pag/hheje.html
Ja pieņemsim vēlos iegādāties šo māju un viņai ir uzlikts jauns jumts,bet nav ārējā apdare un mājas platība ir 100 m2,Tad es sāku ar to ka es izsaucu būvfiziķi lai izrēķina visu kas mājai būtu labāks?Pēctam saskaita visus materiālus kopā un nosaka cenu ja?
un ja jūs sakāt ka aptuvenā cena m2 ir no 20-50 Eur/m2 tad ja reizina pieņemsim 50 ar 100 būs 5.000 Eiro un tā būtu aptuvenā gala cena?

JanKa, pirms 7 gadiem :

Vai nu tieši būvfiziķi vai nu kādu citu speciālistu, bet biku gudrāku par parastu celtnieku kuri zin tikai siltinājumu pielīmēt.
Tā izskatās pēc remontētas līvainietes - karkasa māja apšūta ar ķieģeļu apdari.
Norādīts, ka siltināta ar termoputām, būtu labi saprast vai tikai sprauga starp ķieģeli un karkasu vai viss karkasa siltinājums nomainīts. Ja arī jumts siltināts, tad, iespējams, nekāda papildus silitināšana nav nepieciešama un var tikai apmest fasādi un nokrāsot, bez siltināšanas.

Agija Jermaka , pirms 7 gadiem :

Paldies Janka,nu kautko jau te sāku saprast.. ☺
Katrā ziņā daudz kas ir atkarīgs no tā,ko man pateiks speciālists,izpētot māju vai ir kādi defekti vai nav.
Vai ir apsiltināts un ja ir tad kā ir apsiltināts un apmēram arī saprotu ka galējā summa var svārstīties līdz apmēram 5000 vai pat arī vairāk,to tā nevar precizēt. ☺

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Uzrakstiet savas mājas izmērus, ko no materiāliem tieši vēlaties, tad varu palīdzēt sastādīt aptuvenu kontroltāmi. A to Jūs portālā virspusēji grābstāties kā mironis ap svecēm - ne zināt, ko konkrēti gribat, bet gribat vilkt paralēles ar citu māju remonta izmaksām tipa kvadrāts pret kvadrātu. Izdomājiet, ko gribat, un kādā summā iekļauties. Pats es nevienam netaisos remontdarbus būvniecībā veikt

pirms 7 gadiem  

Ardis Zviedris, pirms 7 gadiem :

Tad būs iespējams gan materiālus ieteikt, gan tāmi, ieskaitot darbaspēka izmaksas, sarēķināt, ja nevarat paši tuvā draugu lokā izdarīt, kas ietaupītu 40-50%

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Nu tad vajag palīdzību vai Jūs tā ponta pēc jautājumu mēnešreižu laikā uzdevāt? Neliksieties ne zinis, tad vispār no labas gribas neviens atbildi nesniegs ..

pirms 7 gadiem  

Agija Jermaka , pirms 7 gadiem :

Ardi Zviedri,jūs sākumā iemācaties sievietei normāli rakstīt,nevis ar saviem sarkasmiem-"grāpstaties kā mironis ap svecēm un vai "ponta pēc jautājumu mēnešreižu laikā uzdevāt?"!!!
Bišķiņ vaig piedomāt kas otrā galā sēž un kam jūs rakstāt!Ne visi var būt tik gudri šādās jomās par ārējo apdares uzlikšanu it īpaši ja saskaros ar to pirmo reizi un tāpēc prasīju jebkura cilvēka pieredzi..
Tāpēc arī pat atbildēt negribējās,ka jūs tik bravūrīgi un nesmuki atbildējāt.

Agija Jermaka , pirms 7 gadiem :

Un otrs ir tas,ka es pilnīgi un apsalūti nezinu kādi materiāli vispār ir,kuri ir labāki un kuri nav.Kā vispār notiekās tas process kā liek to apdari,tāpēc arī par gala rezultāta cenu nevaru iedomāties!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.