Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

frrrrjanka

+31

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1649 skatījumi

dzīvoklis?

Bizness un finanses » Īre & Nekustamie īpašumi

Lieta tāda-īrēju dzīvokli un tam ir uzkrājies pamatīgs parāds, lai arī katru mēnesi saimniecei tiek sūtīta īres maksa un maksa par komunālajiem,taču nekas netiek maksāts. Un-šorīt pie durvīm pārsteidza kriminālpolicija, par cik līguma termiņs ir beidzies, izlikos, ka nav neviena mājās. Tā tad, kā man rīkoties nākamo reizi? un ja, piemēram , tiek konfiscēts dzīvoklis,tad vai vismaz netikšu izmests pliks un nabags, bez savām mantām?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja jau tu tikai īrē, nu , lai liek ārā, pacenties tikai laicīgi sameklēt citu dzīves vietu. Sliktāk, ja kāda nauda ieguldīta remontā, samaksātā nauda priekš tevis jau nav nekur ppazudisi, tu maksāji par to, ka izmantoju dzīvokli, mantas tavas neviens neatņems, ja vari pierādīt ar čekiem vai lieciniekiem, ka tās ir tavējās. Es tev ieteiktu labprātīgi sameklēt citu dzīves vietu, būs mazāk kreņķi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Kā saprast šo: " ...katru mēnesi saimniecei tiek sūtīta īres maksa un maksa par komunālajiem,taču nekas netiek maksāts."

pirms 14 gadiem  

frrrrjanka, pirms 14 gadiem :

saimniece nemaksā nevienu santīmu par komunālajiem, sarunāts bija tā,ka mēs sūtam naudu viņai un viņa sūta tālāk

Āris Seisums, pirms 14 gadiem :

Naudas sūtīšanas dokumenti ir?

aina lindemane, pirms 14 gadiem :

Ja visas vienošanās ir tikai mutiskas,tad arī maksāšanas dokumenti nav svarīgi. Visa atbildība par maksājumiem ir saimniecei. Ja jums ar saimnieci ir noslēgts rakstisks īres līgums,tad jāskatās,kas tur rakstīts.
Ja jau tiktāl nonācis,ka nāk vajāt par nemaksāšanu,es ieteiktu meklēt citu dzīves vietu, jo izskatās,ka jūs ar saimnieci esat tikai mutiski vienojušies. Meklē citu dzīvokli un vāc mantas kopā. Jebkurā gadījumā tavas mantas diez vai kāds vēlēsies apdraudēt, jo par nemaksāšanu tiek atņemt

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.