Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uģis Reķis

+30

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1649 skatījumi

Ar ko jārēķinās, spekulējot ar nekustamo īpašumu?

Bizness un finanses » Īre & Nekustamie īpašumi

Noteiktu apsvērumu dēļ esmu nolēmis iet pret straumi un krīzes laikā nopirkt dzīvokli ar mērķi to pēc laika pārdot dārgāk. Laiks rādīs, vai man tas izdosies. Tas, ko vēlos noskaidrot - ar kādām papildus izmaksām man ir jārēķinās. Cik maksā N.Ī. pārreģistrācija zemesgrāmatā? Kurā brīdī jāmaksā nekustamā īpašuma nodoklis (pirkuma brīdī vai tad, kad pienāk laiks ikgadējam norēķinam), cik liels ir nodoklis, kas jānomaksā pārdodot dzīvokli tālāk? Vai es varu tiesiski, neradot aizdomas VID, teiksim, par 100Ls pārdot dzīvokli savam uzņēmumam? Vai pārdodot uzņēmumu, kura kapitālā ir dzīvoklis, no šī darījuma ir jāmaksā nodokļi, kas būtu spēkā, pārdodot pašu dzīvokli? Kādus vēl izdevumus es esmu aizmirsis?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
aizmirsi tekoshos izdevumus.apkure,apsaimniekoshana u.c.ilgaakaa laika periodaa sarodaas summinja tiiri taa neko.uz pirkshanas briidi,visi nodoklji tiek nomaksaati,analogjiski arii uz paardoshanas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

cienijamais kungs ja tevi interesē šāds darijums sazinies ar mani ieejot manā profilā un atraksti man vēstuli un es nosūtīšu informāciju kā ar mani sazināties un kas zin viss atkarīgs no paša bet ir iespēja sadarbība.Ar cieņu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Atis Bariss

+74

 
man jau liekas ka ja kaads arii to visu zin tad vins diezvai veelas daliities informacijaa ar pus latviju :) tas buutu mulkiigi..

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.