Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1766 skatījumi

Cik Rīgā ir reālā 2-stabu dzīvokļa īres maksa mēnesī, salīdzinot ar sludinājumos norādīto?

Bizness un finanses » Īre & Nekustamie īpašumi

Interesē, par cik Jūs īrējat un cik par šādu dzīvokli prasa mākleri un īzīrētāji? Jautāju par normāla stāvokļa dzīvokļi, nevis ar Padomju laika lakotām sekcijām, tīģera paklāju pie sienas vai duškabīni virtuvē. Jautājums arī ir par pilsētas teritoriju ar normālu satiksmi, nevis geto ciematus kā Bolderāja vai Vecmīlgrāvis.
Vnk, saprotu, ka, ja normāls dzīvoklis sludinājumu portālos maksā no 150 Ls + komunālie normāli ir ap 100 Ls, neticu, ka cilvēki atdod 250 Ls mēnesī (parasti par dzīvokli normāli maksāt ir 1/3 no ienākumiem, tāpēc neticu, ka visi Rīgā pelna Ls 750+), no kā secinu, ka sludinājumu cenas ir pārspīlētas.
Tos, kuri saka, ka viss atkarīgs no vietas, stāva un stāvokļa- ļoti jauki, ka to zināt, varat neatkārtot.
Pārējiem- paldies!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Diemžēl atbildi sniegt nevaru, bet pievienojos jautājuma uzdevējam ar savu interesi, jo vērojot sludinājumu ilgspēlējošās cenas erī esmu pie pilnas pārliecības, ka cenas mākslīgi stāv gaisā. Vienu gan es nesaprotu, kāpēc tirgus pamatlikumi nedzen tās cenas lejā? Tas būtu kāds divslāņu pirktspējas fenomens, vai kādi neredzamie tirgus spēki, kas uztur tādu šķietami nenormālu stāvokli?

pirms 13 gadiem  

JanKa, pirms 13 gadiem :

Nevar būt, ka beidzot ir normāls piedāvājumus. Pēdējo reiz, kad sekoju līdzi šim tirgum Rīgā nedēļās laikā uzpeldēja pāris normāli dzīvokļi, kuri tika izķerti vienā mirklī.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.