Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 869 skatījumi

Vai izīrētājam irāizskaidro līguma punkti,ja rodas kkāda neskaidrība?

Bizness un finanses » Īre & Nekustamie īpašumi

No bankas īrēju dzīvokli,bet noslēdzot līgumu neviens nepaskaidroja kas ar katru konkrēto punktu tiek domāts.Piem. līgumā ir punkts,ka piesūtīs rēķinu par gāzi,ūdeni un elektrību,bet kādu rēķinu var piesūtīt,ja dzīvoklī ir balongāze,ūdenim nav skaitītāja,bet elektrību tak jāmaksā Latvenergo? Bankā bija tikai darbiniece,kurai uzdots man pasniegt līgumu parakstīšanai un neko paskaidrot nemācēja. Tāpat bija punkts,ka jāapdrošina dzīvoklis pie bankas izvēlēta apdrošinātāja,bet netika minēts,kurš tas ir. un vēl vairāki nesaprotami punkti

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Izīrēšanu nosaka likums " "Par dzīvojamo telpu īri" - http://www.likumi.lv/doc.php?id=56863
Viss kas līguma ir pretrunā šim likumam nav spēkā. Patiesībā īres līgums, kas garāks par vienu lapu ir bezjēdzīgs, jo likumā pamatlietas ir atrunātas, kāda jēga to vēlreiz likt līgumā.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Kurš parakstīja līgumu? Bankas jurists ir vienas puses interešu pārtāvis. Bija jāpaņem līgums un pirms parakstīšanas jāpakonsultējas ar savu interešu aizstāvi, ja kas nav skaidrs. Tagad visticamāk, tas ir tipveida līgums un netiks piemērots tas, ko nevar prasīt. Ja noslēgsi līgumu ar latvenergu, tad pats ar maksāsi.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.