Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Arturs

+114

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 960 skatījumi

Nekustamo ipasumu kila

Bizness un finanses » Īre & Nekustamie īpašumi

Sveiki,varbut kads gudraks var man palidzet,tatad man ir nepieciesami 5000ls,esmu gatavs iekilat savu privatipasumu (divu stavu maja ar zemi)kura kadastr vertiba 20tukstosi(atrodas dobele),bet nekur vairak par 1500lsman nedod,pat neskatoties uz manu ipasumu firmas saka pa telefonu ka vairak pa 2tukst es nekur nedabusot kapec ta?
varbut varat ieteikt kaut ko.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Banku interesē garantijas, ka tā īsā laikā varēs pārdot īpašumu par 2x lielāku cenu kā aizņēmums. Vai ir līdzīgi precendenti tajā rajonā un notiek kustība īpašumu pārdošanā. Tev viņa var būt apzeltīta, ja bankai nav pārliecība , nedos pat latu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

kadastra vērtība un īpašuma tirgus vērtība, tās ir divas dažādas lietas... kāpēc tev pēc telefona sarunas vairāk nesola, tas ir cits jautājums... noteikti mums šeit nestāsti ko tādu, ko viņiem esi pateicis telefoniski... teiksim reālo atrašanās vietu vai ēkas labiekārtošanas līmeni...

pirms 11 gadiem  

Arturs, pirms 11 gadiem :

eka ir izremonteta un atrodas viena no labakajam vietam pilseta,pat neskatoties uz bildem saka ka nedabusu es nekur vairak par 2k jo dobele to esot loti gruti dabut gatavu(tas ir tas ko es nesaprotu)

..................., pirms 11 gadiem :

paskatoties kaut http://www.ss.lv/lv/real-estate/homes-summer-residences/dobele-and-reg/dobele/sell/ kur pie nekustamā īpašuma pārdošanas Dobelē ir 32 sludinājumi, bet pirkšanas tikai 2, viss sāk likties tīri saprotams...

Arturs, pirms 11 gadiem :

Bet tas ir daudzas vietas,bauska,aizkraukle,kuldiga utt.man bija netalu no sis majas vel viena 1stavu maja kuru pardevu par 15tukstosi 2nedelu laika nopirka(pagajuso gad),majai nebija ne remonts ka ari ar zemi kopa diezgan maza platiba,par so maju man piedavaja vairakas reizes min cenu 30tukstosi,saprotu ka caur kantoriem viss notiek savadak bet lielakoties piedava kila sanemt 80% no majas vertibas.bet tas laikam atiecas tikai uz rigu un tas apkartni.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.