Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 938 skatījumi

Par samaksu māklerim īrējot dzīvokli

Bizness un finanses » Īre & Nekustamie īpašumi

Ir tā, ka nepieciešams atrast labu dzīvokli, bet man kaut kā īsti nav skaidrs par to samaksu māklerim. Atradās normāls divu istabu dzīvoklis par nieka 200 eur mēnesī + komunālie, bet vēl esot 50% no ikmēneša maksas jāmaksā māklerim. Tas nozīmē, ka man tie 50% būs jāsamaksā tikai vienu reizi slēdzot līgumu vai jāmaksā katru mēnesi?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tas nozīmē, ka nav jēgas izīrēt, lētāk ir pirkt.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, vienu reizi, noslēdzot līgumu ar dzīvokļa īpašnieku, jūs norēķināties arī ar starpnieku jeb mākleri, kas jums šo variantu atrada.

pirms 9 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Turklāt parasti visi izīrētāji prasa iemaksāt depozītu viena mēneša īres apjomā vai arī maksāt par pirmo un pēdējo mēnesi. Tā ka 200 EUR dzīvokļa īres pasākums jums izmaksās EUR 500 jeb EUR 200 + EUR 200 dzīvokļa īpašniekam + EUR 100 māklerim, pie tā visa plusā jums vēl būs mēneša beigās vai norunātajā datumā jāmaksā visi komunālie maksājumi.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.